folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Eksiszlk Yorumları Düzenleyebilen Yada Yorum Ekleyebilen?

Eksiszlk Yorumları Düzenleyebilen Yada Yorum Ekleyebilen?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daft Ground
    PLaXToR
    PLaXToR's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Çok eski zamanlardan uzak aile bireylerinden biri çekememezlik nedeniyle eksszlk sitesinde şirketimle ilgili gerçek dışı bir yorum atmıştı. O yorumun, geçen gün yeni müşterilerimden birinin rastgele google da araması, bu yazıyı bulup, okuması sonucu beni ciddi bir şekilde üzdü. Şikayet etmeme rağmen hukaksal olarka incelenmiş ama bir neden bulunmamış olmasından dolayı kaldırılmadı. Bu konuyla ilgili görüşleriniz neler? Ya da altına yorum ekleyebilecek biri ya da düzenleyecek biri var mı?

If there are two or more ways to do something, and one of those ways can result in a catastrophe, then someone will do it.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

başlığı at

9200 feetde alınan ilk nefes...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

Konu dışı olacak ama : bugün çaylak onay listesinde 18217. sıradasınız. bu sıra 10 entry'yi ne zaman doldurduğunuza göre her gün hesabına giriş yapanlar arasından baştan belirlenmektedir.

Şu olay ne zaman çözülür ki acaba haftalardır bekleme modundayım.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daft Ground
    PLaXToR
    PLaXToR's avatar
    Erkek

Başlığı PM attım.  @Carlsaganandcat

If there are two or more ways to do something, and one of those ways can result in a catastrophe, then someone will do it.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek
    can498 bunu yazdı

Konu dışı olacak ama : bugün çaylak onay listesinde 18217. sıradasınız. bu sıra 10 entry'yi ne zaman doldurduğunuza göre her gün hesabına giriş yapanlar arasından baştan belirlenmektedir.

Şu olay ne zaman çözülür ki acaba haftalardır bekleme modundayım.

hocam ben 80 k dan düştüm entrylerımde bir sıkıntı olmamasına ragmen hatta lanet bile vermedıler tekrar 20 bine attılkar şuan 11 bınlerdeyım pek umutlanma

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

2002 yılından beri üyeyim aslında ekşiye, hiçbir zaman yazar olamadım.bir süre girmeyince sanırım hesaplarım kapanıyor, ben de yeniden açıyorum. şu an onay bekleyen kişiler arasından 10,000 'inci sıralardayım. bu kez istikrarlıyım, yazar olacağım kısmetse.

ek: yorumum konuyla alakasız olmuş şimdi fark ettim ama en azından konu "yukarı" taşındı.

RockZs tarafından 09/Şub/15 13:25 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 727 Toplam Mesaj: 6