Eksiszlk Yorumları Düzenleyebilen Yada Yorum Ekleyebilen?
-
Merhaba arkadaşlar,
Çok eski zamanlardan uzak aile bireylerinden biri çekememezlik nedeniyle eksszlk sitesinde şirketimle ilgili gerçek dışı bir yorum atmıştı. O yorumun, geçen gün yeni müşterilerimden birinin rastgele google da araması, bu yazıyı bulup, okuması sonucu beni ciddi bir şekilde üzdü. Şikayet etmeme rağmen hukaksal olarka incelenmiş ama bir neden bulunmamış olmasından dolayı kaldırılmadı. Bu konuyla ilgili görüşleriniz neler? Ya da altına yorum ekleyebilecek biri ya da düzenleyecek biri var mı?
-
başlığı at
-
Konu dışı olacak ama : bugün çaylak onay listesinde 18217. sıradasınız. bu sıra 10 entry'yi ne zaman doldurduğunuza göre her gün hesabına giriş yapanlar arasından baştan belirlenmektedir.
Şu olay ne zaman çözülür ki acaba haftalardır bekleme modundayım.
-
Başlığı PM attım. @Carlsaganandcat
-
can498 bunu yazdı
Konu dışı olacak ama : bugün çaylak onay listesinde 18217. sıradasınız. bu sıra 10 entry'yi ne zaman doldurduğunuza göre her gün hesabına giriş yapanlar arasından baştan belirlenmektedir.
Şu olay ne zaman çözülür ki acaba haftalardır bekleme modundayım.
hocam ben 80 k dan düştüm entrylerımde bir sıkıntı olmamasına ragmen hatta lanet bile vermedıler tekrar 20 bine attılkar şuan 11 bınlerdeyım pek umutlanma
-
2002 yılından beri üyeyim aslında ekşiye, hiçbir zaman yazar olamadım.bir süre girmeyince sanırım hesaplarım kapanıyor, ben de yeniden açıyorum. şu an onay bekleyen kişiler arasından 10,000 'inci sıralardayım. bu kez istikrarlıyım, yazar olacağım kısmetse.
ek: yorumum konuyla alakasız olmuş şimdi fark ettim ama en azından konu "yukarı" taşındı.
RockZs tarafından 09/Şub/15 13:25 tarihinde düzenlenmiştir