folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Ekzantrik Vukuat Planları ????

Ekzantrik Vukuat Planları ????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek

muridler ben eskiden beri merak etmişimdir ve araştırmalarıma göre 1980-1970 yılları arası bu tür çılgın bilim adamları yetiştirmekte baya yeteekli yıllar olmuştur kimin yaptığı belli olmayan bir çok anonim vukuat aleti keşfetmişlerdir bu vukuat aletleri genelde ses ve titreşim dolaylı aletlerdir örneğin kahverengi nota çalışıp çalışmadığı tam kesin olmayan bir tür ses altı yani bizim duyamayacağımız bir frekansda etkili olan ve saldırıldığı kişiyi ishal eden bi ses ve bu ses çalışır çalışmaz pek bi bilgi yok amerikan ordusu askerleri üzerinde denediğinde çalışmış ken mythbusters adlı bilim programında çalışmamıştır ama brainiac adlı bilim programında ise ne hikmet çalışmıştır.

titreşime dayalı bir silah ise demir ve çelik köprülerin inşası artıkca bu köprüleri yıkmakla ilgili teoriler ortaya atılmıştır bu teorilerden birisi metalin titreşimleri iletmesine dayalı olarak yapılan deprem makinası adlı buluştur bir çekiç bir motora bağlanır ve bu çekicin ileri geri hareket etmesi sağlanır ancak bu hareket çok hızlı oolmalıdır bu titreşimler köprünün titreşim düzeyine geldiğinde köprü yıkılır ama buda denenilmiş ve başarılı olunamamıştır.

sizinde elinizde veya bildiğiniz bu tarz şeler varsa paylaşırsanız sevinirim. 

soralım öğrenelim, öğrenelim soralım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek

muridler alın size kahverengi nota ben denedim sadece biraz baş donukluğu gibi oluo ama bende 5+1 var o nun dışında başka bişe yok buyrun deneyin

http://www.youtube.com/watch?v=hc2DbWGZmN0

soralım öğrenelim, öğrenelim soralım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    bizim eskiden S/B national marka tv vardi HBB kanalinin yayini kesilince böyle sesler çikarirdi bende bagisiklik var demekki bise olmadi :D

yunusozturk.com
Toplam Hit: 1247 Toplam Mesaj: 3