El Kaide"Den Lübnan Tehdidi.. / ( Bende Bunu Bekliyordum )
-
El Cezire televizyonu, El Kaide terör örgütünün iki numaralı ismi Eymen El Zevahiri'nin Lübnan ve Gazze'dki şiddet üzerine yaptığı konuşmanın kasetini yayımladı.
Kasette Zevahiri, İsrail'in Lübnan ve Filistinlilere yönelik saldırıları devam ederse El Kaide'nin ''sessiz kalmayacağını'' belirtti. Zevahiri, ''İsrail bombardımanı Lübnan ve Gazze'deki kardeşlerimizi yakarken boş durmayacağız. El Kaide artık bütün dünyayıönümüzde açılan bir savaş alanı olarak görüyor'' dedi.
Hizbullah'ın ve Filistin'in İsrail'e karşı mücadelesinin ateşkes veya anlaşmalarla sona ermeyeceğini belirten Zevahiri, ''İsrail'le savaş ateşkeslere bağlı değil. Bu Allah adına bir cihat ve İspanya'dan Irak'a kadar dinimiz egemen olunca sona erecek. Her yere saldıracağız'' diye konuştu.
Zevahiri, bütün Müslümanlara ''Siyonistlerin ve Haçlıların Lübnan'da açtığı savaşa katılmaları ve savaşmaları'' çağrısında bulundu.
----!!!!!!!!----- Sanırım bir an önce başımızın çaresine bakıp K.ırak a girip pkk yı temizlemek lazım..ayrıca bu el kaide sustu sustu şimdi konustu var bunda bir iş ama hadi hayırlısı.. -
el kadieye kakayım.
şeriat devleti kurmak için pkk ne yaptııysa onlar da aynısını yapmaktan çekinmez -
bende bekliyodum :D amk bi el kaide zibidisiyle karşılaşamadımki katılayım :S
-
el kaide nin bir halt edebileceğini sanmıyorum ayrıca yapsada yine kahpece terörizm yapar
-
nasıl yani kahpece? israilin yaptığıda aynı b*k
hem ölen bi ailenin vucutları mosmor bulmuşlar, doktorlar filan ne olduğunu anlamamış, üniversiteye göndermişler araştırma için, yani ne kullandığını kimse bilmiyo, vucutlarında ne yanık yada kesik yada herhangi bir deformasyon yokmuş, sadece mosmorlar, -
kahpece tabiki israil ,amerika neyse el kaide de o dur itin dölü yani
-
Athzai_Khaine
adamlar fosfor bombaları kullanıyorlar yani kimyasal
vahşet a.q. -
cran_s Kahpece falan degıl bılmıosun boku gıth mektepde oku yada gozlerını ıyı ac da dunyayı gor.İsraılın yaptıgına karsılık yapıolar adamlar din kardeslerını savunuyo sen nedıorsun.Bızımde israile coktan gırmemız gerekıodu ama sıyaset ıslerı falan fılan.Sen bıraz daha dusun bakalım.Keske El-Kaide ye katılsakta kafırlerle savasa savasa sehid olsak.
-
kahpece tabi... el kaide türkiyede bombalı saldırılar gerçekleştirdi; bunun davalarına katkısı ne? ispanyada metro istasyonlarını bombaladılar; bunun katkısı neydi davalarına? saçma saçma konuşmayın.
-
türkiyedekini kınıyorum ama ispanyadaki ayrı bi olay ve digerleri elkaide eski bir ABD örgütüdür bunu bilmeyen yopksanırım usyaya karşı kurulan bir kuvvet her olayı elkaide gerçekleştirmiyor.neyse genede israile karşı savaş açıcaksa helal olsun cihat çagrısı ne içindir.biliyosunuz diymi her müslümanın mazlum müslümana yardım etmesi onun yanında savaşması yada ona el uzatmasıdır ben inanmıyorum ki çıkarsız müslümanın kaldıgına tabi kendimce adamlar cihad çagrısında bulunuyor yardım eden yok.lübnan ordusunuda koyam ibineler bir ateş dahii açmıyoo hizbullah olmsaydı eski israil kuşatmasından nasıl kurtulacaklarda korkak lüblan tabi başındakiler müslüman degil hıristiyan kuzey lüblanda herşey normal adamlar diskolarda eyleniyo ama güneye baktınmı müslüman kesim orda hergün bombalanıyo ölenlerde siviller yazık degilmi allah belasını versin israilin bu degişecek ortadoguda biizmde olacagımız kesin
Toplam Hit: 1201 Toplam Mesaj: 10