Electro World İade Edebilir Miyim?
-
Ayın 4ünde İndirimde olan samsung galacy ace s5830 urununu 529 tl ye aldım.
Daha dogrusu fatura da s5830 yazıyor ama bana verilen urun s5830i. "ee daha iyi işte" demeyin çunku daha sonra çıkmıs olmasına rağmen s5830i de gpu yok, birçok oyunu desteklemiyor ayrıca rom guncellemesi de gelmeyecek grafik işlemcisi olmadığı için.
Şimdi ben yarın gitsem, kardeşim faturada yazan urun bana verilen urun değil desem ne olur? Ama urun 2 haftadır kullanılıyor tarafımdan, ve telefon iadelerinde kullanılmamış olma şartı koymuşlar.
-
mecbur değiştirecekler yanlış ürün vermişler sana , değiştirmezseler ortalığı yık
-
iki modelde de gpu var fark yok guncellemede s5830 alirsa s5830i de alir
-
Bico doğru demiş ortalığı yıkacan bağıra bağıra konuşacan yaptığınız haksızlık vs vs diycen zaten değiştirirler merak etme küçük bi yer değil ki :D
-
değiştirilmedi, iadeyi guç bela kabul ettirdim. adamda iade edersen ben çöpe atacam ama sırf oğrencisin dye alıyorum dedi.
Daha iade etmedim, birkaç arastırma yapıp iade edicem baska yerde bu fyata bulursam edicem yani.
Ben kampanyadan 529 tl ye almıstım smdi 649 tl urun, bana 529 verecekler yani. Adama dedim siz iade ederken s5830 iade etmis gostereceksiniz Saçmalıga bak amk.
Beni ilgilendirmez ben satın aldıgım urunu istiyorum, ben bunu odemiş almışım diyorum adam yapabilecegimiz brsey yok diye konusup durdu amk. Smdide aradı sistemden kontrol etmiş, bunlar s5830 olarak zaten gorunuyormus stoklarda diger urun yokmus, merkezden zaten faturalara i siz hali yansıtılıyormus ama ynede iade istersen gel dedi.
Amk ama hakkaten baska yerde s 5830 yok. Bakacam olursa iade edecem electroworldende bi daha sikseler alısveris yapmam
-
15 iş günü içinde mazeretsiz iade hakkın var zaten
-
Asker bunu yazdı
iki modelde de gpu var fark yok guncellemede s5830 alirsa s5830i de alir
hocam nasıl var,
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=samsung+galaxy+ace+s5830i
http://ozgurturanli.com/samsung-galaxy-ace-s5830i-ile-s5830-arasindaki-farkliliklar-neler/
-
DJ_Alper bunu yazdı
15 iş günü içinde mazeretsiz iade hakkın var zaten
yok hocam iade kulaklık, telefon vs. gibi konularda geçersiz, iade şartlarını okudum zaten. Ama iadeyi kabul ettirdim mesele o değil.