Electroencephelograph (EEG) Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Selam arkadaşlar,

Kendi EEGmi yapmaya niyetlendim, bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı?

Şimdilik bulduğum çok fazla kaynak yok, ama şunlar işe yarar gibi duruyor

http://openeeg.sourceforge.net/buildeeg/

https://www.defcon.org/images/defcon-17/dc-17-presentations/defcon-17-ne0nra1n-hacking_sleep-part2.pdf

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

bir bak bakayım: http://blog.dailyinvention.com/

r
    aspberry pi ve arduino projelerine bak daha rahat sonuç alırsın.Sonuçta genelde atmega işlemci kullanıyor EEG de oradaki iş yükünü hazır devre ile azaltırsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

konu hakkında hiç bir fikrim yok. bi 30 saniye bakındım sanırım özet şu (?);

şimdi beynimiz elektrik sinyalleri ile şey ediyor , nöron hopluyor biri zıplıyor

bu aktivteler sırasında haliyle dışarıyada bişiler sızıyor (kaçak elektrikler diye kekolar üşüşmesin)

aktivetelere göre bu hareketliliği gözlemlemek istiyorsun sanırım. misal uyurken koşarken nerden nereye bişiler iletiliyo daha güçlü şiddetli sık iletiliyor filan ?

bi kaç devre inceledim , çokmu baştan savma bilmiyorum ama bildiğin bir amplifikatör ve alçak geçirgen filtre barındırıyordu.

kafaya döşüyosun elektrodları sonra inceliyosun ? bildiğin beynin elektriksel akışını bi nebze sniff ediyosun ?

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    baristbt bunu yazdı

şimdi beynimiz elektrik sinyalleri ile şey ediyor , nöron hopluyor biri zıplıyor

bu aktivteler sırasında haliyle dışarıyada bişiler sızıyor (kaçak elektrikler diye kekolar üşüşmesin)

aktivetelere göre bu hareketliliği gözlemlemek istiyorsun sanırım. misal uyurken koşarken nerden nereye bişiler iletiliyo daha güçlü şiddetli sık iletiliyor filan ?

bi kaç devre inceledim , çokmu baştan savma bilmiyorum ama bildiğin bir amplifikatör ve alçak geçirgen filtre barındırıyordu.

kafaya döşüyosun elektrodları sonra inceliyosun ? bildiğin beynin elektriksel akışını bi nebze sniff ediyosun ?

asduhasdasd :D 

bide şu elektronik aletlerden çıkan dalgalarla sniff vs olayı vardı o aletin adı neydi acaba?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

aynen öyle

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Zaten en kolayi bilgiyi okumak. Yanlis hatirlamiyorsam 0,1 hz Cutofflu yuksek geciren ardindan 30 hz Cutofflu alcak geciren kullanip tampon ile de cikisi desterler ya da aldigi veriye gore Tampon ve kazanc yukselseltme devresi yapar. Şebeke voltajının yaratacagı gürültüyüde girişlere atacağın kondansatörle engellersin.ondan sonrada veriyi işlemeye gelir ordada araya dediğim gibi hazır devre atarsın. Ve kodlama. 

gokcan tarafından 21/Oca/15 06:20 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MadJack
    MadJack's avatar
    Erkek
    EnesErgun bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı

bide şu elektronik aletlerden çıkan dalgalarla sniff vs olayı vardı o aletin adı neydi acaba?

alet değil de olayın adı tempest

Everyone sees just what they want to see.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

denek kim olcak ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 942 Toplam Mesaj: 9