folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Electronic Amplifier Hakkında Döküman (Yardım)

Electronic Amplifier Hakkında Döküman (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar electronic amplifier hakkında yabancı kaynaklı olmak üzere türkçede olur tabi döküman a ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler saygılar :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apoyraz
    apoyraz's avatar
    Erkek

hajı sana bi datasheet göndereyim http://www.gidravlika.kiev.ua/hawe/pdf/D7837-en.pdf

http://www.ece.northwestern.edu/~sth/HO%20OL%20p61%2094.pdf

buradaki bilgiler baya hoşuma gitti --->  http://www.bas.bg/cleps/poemes/eschool/Battery_Test_Systems.pdf

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Electronic Amplifier ne arkadaş? yazması bile bi zor... ama amfi devresi arıyorsan sana www.diyaudiotr.com u önerebilirim. ya da www.beavisaudio.com sitesine de bir bak derim ;) bu konuda istemediğin kadar belge bulabilirsin... Ama Electronic Amplifier dediğin zaman bunu tırnak içinde yazmıyorsan da Türkçe'de böyle birşey olmadığından böyle karmaşa yaşanır. Bu konuda tartışmak istersen de özelden konuşalım ;) başarılar dilerim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

www.diyaudio.com

www.diyaudiotr.com

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

RockZs bunu yazdı:
    -----------------------------
    Electronic Amplifier ne arkadaş? yazması bile bi zor... ama amfi devresi arıyorsan sana www.diyaudiotr.com u önerebilirim. ya da www.beavisaudio.com sitesine de bir bak derim ;) bu konuda istemediğin kadar belge bulabilirsin... Ama Electronic Amplifier dediğin zaman bunu tırnak içinde yazmıyorsan da Türkçe'de böyle birşey olmadığından böyle karmaşa yaşanır. Bu konuda tartışmak istersen de özelden konuşalım ;) başarılar dilerim..
    -----------------------------

Diger açıklamalar ve yazdıgın cevap için teşekkür ederim burdaki bilgiler yeter bana yabancı döküman halinde lazım oldugu için o şekilde yazmak istedim :) Sağolun var olun 

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    yav bana küçük bir yükselteç devresi lazım transistörlü :s

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    IC 741 tavsie ederim ... 741li elektronik devreler diye de bir kitap vardı türkçe

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 2133 Toplam Mesaj: 7