Elektrik - Elektronikçiler - Cihaz Yazılımları
-
Hocalar bi elektrikçinin yanındayım. Bu işten anlayanlardan yardım almak istiyorum.
Bilgisayarın baştan kurulması nedeniyle cihaz yazılımları olan arşiv ne varsa kayboldu ve bunun baştan toplanması çok zaman alıyor tüm cihazların yazılımlarını teker teker bulmam gerekiyo.
İsteğim elektirkçilerden yazılım arşivi olan varsa komple hangi marka varsa paylaşmasını istiyorum.
Next goldmaster sunny taplin premier nextstar yumatu trident vs. vs. ne varsa bunların yazılımları ve güncel kanal liste arşivi olan paylaşırsa çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler.
-
Uzun aradan sonra konuyu tekrar gündeme getiriyorum.
Çok lazım oluyo. Teker teker her uydu alıcısı modeline ait yazılımları bulmak zor olduğu için, Tahribatta mutlaka uydu alıcılarıyla uğraşan mürid vardır ümidiyle konuyu zıplatıyorum.
Yardım :(
-
www.turkeyforum.com burdan sat bölümüne gir tüm cihaz yazılım key kanal listesi hepsini bulursun
-
bortecine357 bunu yazdı:
-----------------------------
www.turkeyforum.com burdan sat bölümüne gir tüm cihaz yazılım key kanal listesi hepsini bulursun
-----------------------------Biliyorum zaten bu tür gezmediğim forum kalmadı. Hepsinde teker teker.. hepsi yoğun, db hatası veriyo, çoğu link bozuk, bunlarla uraşmak istemediğim için yazdım zaten.
-
www.depo.gen.tr piyasadaki hertürlü cihazın en eskisinden en yenisine kadar bütün yazılımlarını rahatlıkla indirebilirsin
-
Adamcagız bütün mesajlarında söylemiş ama anlamamışsınız , uzun lafın kısası size paylaşım sitelerini yazın dememiş elinizde ne kadar program varsa rarlayın rapide atın bi zahmet demiş işte..... Hayır ben öyle bir yerde çalışsam veya arşivim olsa çekinmeden uploadlarım......neyse....