folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektrik Akımı Ve Orta Amerika

Elektrik Akımı Ve Orta Amerika

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    arkdaslar aklma takıldı panama ve meksikaya gidicem   subat ayında elektrık akımının 110 volt oldugunu brif geçtiler daha dogrusu gezı programı ve detaylarıyla ılgılı yerlerde yazıyordu teknık ozellıklerde.Kafama takıldı aranızda elektrık,elektrnk le ilgi ve alakası olan varsa bu sorunun yanıtını bana atarsa sevinirim.Birde prizlerın farklı olmasını bı aparatla halledıyorum fakat farklı voltaj ıcın adaptorlerı turkıyede bulabılırmıyız?

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Evet Elektronikçiler Çarşısına Git Amerikan Priz Başlığı sor, Sana Verirler Türk Prizi Amerikan Prize Uyarlayan bi Uc dur....

Bide Yanında Her ihtimale Karşı Götüreceğin Aletler varsa, Bir Regülatör Götürmeni Öneririm. 110V 220 Volta Yükselten Regülatör...

Yada bence dert etme oradada bulabilirsin kanaatindeyim. Orada Her şey var bence Boşa yük yapma kendinde....

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    Evet bulabilirsin. Kullanacağın cihaz yeni ise zaten onun adaptöründe 110-240 volt yazar ve uç aparatıyla halledersin. Yoksa multi adaptörler var ayarlı onlardan alabilirsin.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackeyes
    blackeyes's avatar
    Erkek
    ben amerikada hemde göbeginde ny'da yaşıyorum fakat burda bile regulator bulmak zor bana kalırsa hiç buraya bırakma sen o isi türkiyeden al getir bir tane... Burda önceleri aramıştım ben aldım amperi uymadı falan filan bi ton ıvır zıvır... sen Türkiyeden al regulatoru... aparat bulunuyor burda fisleri ceviren o konuda sorunun olmaz... iyi geziler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

...

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    regulatöre gerek yok adaptörde 110-240 volt yazar zaten
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackeyes
    blackeyes's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:
    -----------------------------

blackeyes bunu yazdı:
    ben amerikada hemde göbeginde ny'da yaşıyorum fakat burda bile regulator bulmak zor bana kalırsa hiç buraya bırakma sen o isi türkiyeden al getir bir tane... Burda önceleri aramıştım ben aldım amperi uymadı falan filan bi ton ıvır zıvır... sen Türkiyeden al regulatoru... aparat bulunuyor burda fisleri ceviren o konuda sorunun olmaz... iyi geziler

neredesn nyc st blue avenue deydım tıcaret merceksınn yannda yat lımann oradaydım bı aralar ne gunlerdı yaw

ben Staten İsland' da yaşıyorum şu an yakın zamanda queens'e taşınıcam...  Gelmeyin tavsiye etmem :)

Toplam Hit: 1131 Toplam Mesaj: 7