Elektrik Akımı Ve Orta Amerika
-
arkdaslar aklma takıldı panama ve meksikaya gidicem subat ayında elektrık akımının 110 volt oldugunu brif geçtiler daha dogrusu gezı programı ve detaylarıyla ılgılı yerlerde yazıyordu teknık ozellıklerde.Kafama takıldı aranızda elektrık,elektrnk le ilgi ve alakası olan varsa bu sorunun yanıtını bana atarsa sevinirim.Birde prizlerın farklı olmasını bı aparatla halledıyorum fakat farklı voltaj ıcın adaptorlerı turkıyede bulabılırmıyız?
-
Evet Elektronikçiler Çarşısına Git Amerikan Priz Başlığı sor, Sana Verirler Türk Prizi Amerikan Prize Uyarlayan bi Uc dur....
Bide Yanında Her ihtimale Karşı Götüreceğin Aletler varsa, Bir Regülatör Götürmeni Öneririm. 110V 220 Volta Yükselten Regülatör...
Yada bence dert etme oradada bulabilirsin kanaatindeyim. Orada Her şey var bence Boşa yük yapma kendinde....
-
Evet bulabilirsin. Kullanacağın cihaz yeni ise zaten onun adaptöründe 110-240 volt yazar ve uç aparatıyla halledersin. Yoksa multi adaptörler var ayarlı onlardan alabilirsin.
-
ben amerikada hemde göbeginde ny'da yaşıyorum fakat burda bile regulator bulmak zor bana kalırsa hiç buraya bırakma sen o isi türkiyeden al getir bir tane... Burda önceleri aramıştım ben aldım amperi uymadı falan filan bi ton ıvır zıvır... sen Türkiyeden al regulatoru... aparat bulunuyor burda fisleri ceviren o konuda sorunun olmaz... iyi geziler
-
...
-
regulatöre gerek yok adaptörde 110-240 volt yazar zaten
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------blackeyes bunu yazdı:
-----------------------------
ben amerikada hemde göbeginde ny'da yaşıyorum fakat burda bile regulator bulmak zor bana kalırsa hiç buraya bırakma sen o isi türkiyeden al getir bir tane... Burda önceleri aramıştım ben aldım amperi uymadı falan filan bi ton ıvır zıvır... sen Türkiyeden al regulatoru... aparat bulunuyor burda fisleri ceviren o konuda sorunun olmaz... iyi geziler-----------------------------
neredesn nyc st blue avenue deydım tıcaret merceksınn yannda yat lımann oradaydım bı aralar ne gunlerdı yaw
-----------------------------ben Staten İsland' da yaşıyorum şu an yakın zamanda queens'e taşınıcam... Gelmeyin tavsiye etmem :)