Elektrik-Elektronik Mühendisi İş Arıyor..
-
Selamlar arkadaşlar, işi arayan ben degilim, abim arıyor,
okulunu yeni bitirdi ve bi yerde calismaya başlamak istiyor,
meslek lisesinden degil, direkt okudu, ( bazıları meslek lisesi sanıyor da )
istanbul'da nerelerde iş bulabilir ?
bu konuda yardimci olan olursa sevinirim, teşekkürler :F
-
hocam fabrikalara falan cv göndersin. Harbi elektrik elektronik mühendisiyse iş bulur. Gerçi odtü mezunu bilgisyar mühendisi arkadşaım var büyük bi firmanın teknik servisliğinde eleman :D 1500 liraya çalışıyor. Allah kolaylık versin
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------
hocam fabrikalara falan cv göndersin. Harbi elektrik elektronik mühendisiyse iş bulur. Gerçi odtü mezunu bilgisyar mühendisi arkadşaım var büyük bi firmanın teknik servisliğinde eleman :D 1500 liraya çalışıyor. Allah kolaylık versin
Öyle düsünüyoruz da genede bi yer önerebilen birileri çıkar diye düsünmüştüm :Fzor ya...abim bunca zaman okuduguna pişman :|
Arkadaşı 2 yıl okudu, hastanede memur :|
bu zaman da iş bulmak çok zor olmuş çook...
-
gitsin polis olsun :) yakında emniyet polis alcka 4 yıllık mezunlardan devlet fakülte bitirenlere böyle iş veriyor 4 yıl fakülte oku mühendislikte sonra polis ol :=
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------O onun iş bilmezliğinden kaynaklıdır.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------O onun iş bilmezliğinden kaynaklıdır.
-----------------------------yani bencede tamamen onla ilgili
-
harbi mühendisse iş onu bulur zaten :D ama kıytırık mühendis isen dicek bişeyim yok cumhur başkanını protesto etsin abin :D evlilik teklifi bile alabilir :D
-
hangi üniversite bu?
-
abin hangi dersleri aldı bu önemli bir soru?Elektrik mi endüstiriel mi haberleşmemi ne dersleri aldı...üstelik 4 yıl okuyup ne yapıcagını bilemiyorsa daha ne diyim.
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------hangi üniversite bu?
Hatay'da okudu,Aslinda ne yapacagini biliyor da ben genede sormak istedim, yani haberi bile yok, belki kendi önerisinden daha iyi bi öneri gelir diye şey etmiştim :)
-
bu devirde üniversite okuyan bile zor iş buluyor :S her zaman en iyisi olman lazım