Elektrik Faturasina :Uygulanan Gecikme Zammi ?
-
Elektrikci geldi ,saat 2 ye kadar faturayi yatirin dedi,yoksa elektrik kesilecek dedi :) alla alla yatirmamismiyim dedim ,gittim baktim elektrigi arada unutmusuz :) 12gun gecmis son odeme tarihinin uzerinden ,acaba gecikme faizi olarak gunluk ne aliyorlar...okudum faturanin onunu arkasini birsey anlayamadim :) bilgisi olan varsa yazsin ona gore para ayarlim :)
-
12 gün için çok büyük birşey gelmez nerdenmi biliyorum hiç gününde ödemedim ki :) bunun haricinde 12gün geç kaldın diye elektriginide kesmezler haaa onu nerden biliyorum ev arkadaşım saolsun 3 ay önceki faturayı ödememiş kestiler:d
-
-
Bu eleman niye geldi ,saate cikti muhuru penseyle kesti gitti :) 2ye kadar yatir dedi:D
-
ihbarname gelmedimi? kaç fatura yatımamışsın? 2. faturanın günü geçtiği an ihbarname gönderirler. 5 gün içinde de gelir keserler ödemessen :P elemanın yaptıgı şeyi anlamadım :D
-
kimin elektriğini kestiklerini bir bilseler :)
-
kendimden biliyorum çok bişi gelmio...hep gec yatırıorum..ayrıca ihbarnamenin gönderilmesi gerekio. onun da 10 gün süresi var..10.günü gectikten sonra adamlar uygun oldugunda gelip kesiolar ama aynı gun gelip acıolar da...muhtemelen adam kesmeye gelmis elektrigi ama sen evde olunca hani yatırabilirsen yatır demis...bana da aynısı oldu...ama ben yataktan kalkmaya usenip zili duymamazlıktan geldim...bi kalktım elektirk gitmiş.apar topar koştum gitttim fatura yatırdı saat 12ye doğru faturayı yatırdım saat 2-3 gibi elektrii açtılar.. rahat ol ;) ve git yatır..ayrıca istersen ödemediğin faturalardan sadece bi tanesini de ödeyebiliosun
-
compu uyarmislar seni dikkat et kendine bi dahakine topuuna SIKMASINLAR
3 aydir yatirmadigim oluyor bazen yinede kesmeye gelen olmuyor gidip toptan yatiriyorum faizde koyuyorlar birseyler ama cok gelmiyor oyle
-
yapıolar öle ya isteseler keserler hemende işte elektiriksiz kalmayasın die sölüolar yatırdın yatırdın yatırmadın siktim... dio:D ama 12 günün faizinden bi sikim olmaz 3-5 bilemedin 6-7 ytl bişidir:D
Toplam Hit: 3663 Toplam Mesaj: 9