Elektrik Gelip Gitmesinin Pcye Verdiği Zararlar
-
arkadaşlar çok eletrik gidip gelmesi yaşadım bugünkü gibi hiç olmadı şuan elektrik yok evde öğle evdeyken elektrik gitti ama öyle böyle değil
1-2 saniye içinde 4-5 kere ard ardna öyleki apartmandaki bazı sayaçların sigortaları attı bizimde dahil bazılarında elektrik var bazılarında yok şuan
ve benim pc açıktı. ana kart yanmışmıdır :(
-
yanık kokusu varsa olabilir...
elektrik gitmelerinde power supplynin kaliteli olması anakartın yanma olasılıgını düşürür mü??
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------elektrik gitmelerinde power supplynin kaliteli olması anakartın yanma olasılıgını düşürür mü??
-----------------------------Düşürür mutlaka. Daha önce bir konuda da söylemiştim. Evde 3 kişi benim bilgisayarda pes 2009 oynuyorduk. Elektrikler gitti ışık söndü geldi, diğer arkadaşın boşta duran bilgisayar resetlendi ama biz oyuna aynen devam ettik :)
-
benim monitör yanmıştı..
-
:| benım de anakart yalanolmuştu çok koymuştu:D
-
gelip gitme 5 defa felan bir kaç sn içinde oldu ya off ya monitöre bişi olmaz benimde
anakartdan tırsıyom bide tv kartı
-
Büyük bir ihtimalle güç kaynağın gitmiştir. Anakart da belki yanmış olabilir. Bu tip durumlarda ben harddiskim sağlam kalsın yeter diyorum :) Bilgilerin geri gelmesi kolay değil.
-
Firewall ve ups benim için olmazsa olmaz. Ankar yanmış olabilirde olmayabilirde, burdan anlamak zor be dostum :\