folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Elektrik Şirketimi Nasıl Değiştirebilirim?

Elektrik Şirketimi Nasıl Değiştirebilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Biraz önce aradılar gediz den 2400 kw aştığınızdan indirim hak kazandınız gelin imza atın diye sonra araştırdım internetten neden böyle birşey olduğunu yeni bir yasa gibi birşey çıkmış 2400 kw dan sonra tüketici elektrik dağıtım şirketini değiştirebiliyormuş

şimdi nasıl bakabilirim nasıl teklif alabilirim şimdi gidip okuyacağım aklımda bilgi olmsun en azından diyeyim şu şirket şukadar veriyo değşitirecem felan diyeyim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Takip edilesi konu merakla bekliyoruz cevaplari.

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek

hocam anlaşma metnini iyi okumak lazım. aksa %18 indirim veriyor fazla tüketim yapanlara ama sayaç okuma, dağıtımdan vs. den kitliyor. Yani indirimi fatura toplamına yapmıyor. Belli başlı kalemde yapıyor sonra neymiş %18 indirim yapıyoruz. Anlaşma metnini çok iyi okumak lazım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bu arada 2400kw  yıllık tüketim tahhütü istiyorlarmış aylık 82 TL ye geliyor yani aylık en az 82 lira harcayacağım bunlar 3 aylık faturayı baz almışlar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

1 sözleşme ücretini öğren  ( 850 tl istenen duydum )

2 tahüt süresi öğren

3 arıza durumunda kim müdahale edecek öğren 

4 tüketim kotası varmı öğren   hem min hem max . ( merdiven otomatiğinde fazla tüketim yaptık. elektriğimizi kesmeye kalkıştılar sözleşme watt aştınız deyip ) 

5 şu anda olduğun firma  bu tür bir indirim yapıyormu onu öğren . 

6  bahsettikleri indirim  ne kadar süreli onu öğren . (ilk3 ay deyip yaslamasınlar  ) birde neye göre ucuz . bulunduğun bölgedeki ana yüklenici birim fiyatımı saçma sapan anket firmalarının birim fiyatımı ? sonra demesinler efendim ali araştırma şirketine göre bölgemizde xx tl dir birim fiyat . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 923 Toplam Mesaj: 5
elektrik elektrik elektrik dağıtım