folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektrikçi Arkadaşlar Işıklı Butonların Bağlantısı Nasıl Yapılır?

Elektrikçi Arkadaşlar Işıklı Butonların Bağlantısı Nasıl Yapılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Gençler dün elketrikli fırının düğmesi bozuldu normal on off anahtar

ben de eğiştirmişken janjanlı olsun dedim ışıklı buton aldım..

fakat bunlar tabi üç bacaklı..  en sağdakinin rengi sarı

asıl devereyi kapatan bacaklara [beyaz-parlak olan ] elektrik verdiğimde fırın çalışıyor fakat butonun ışığı yanmıyor.. ışığın yanması için ve sistemin düzgün çalışması içinbağlantı nasıl olmalı?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

3 uçlu muhtemel 

faz ucunu bakır yerine yani en sona. nötr ucuda en başa bağla.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sari gibi olan ayaga (hattin diger kablosu) notr bagla diger iki ucta zaten sikinti yok onu halletmissin.  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    eyvalah sağolun..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

On konumunda 1. ve 3. bacağı da kontak veriyormuş fakat ben voltmetreyle bakınca , arada "neon -lamaba" olduğu için kontak gözükmüyormuş :D

Toplam Hit: 1201 Toplam Mesaj: 5
elektrik elektrik rocker rocker buton