Elektrikli / Şarjlı Pompa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

selam mürid kardeşler.

önümüzdeki günlerde 15 gün sürecek bir geziye çıkacam. çadırda kalacam ve haliyle şişme yatak kullanacam. 15 gün boyunca en az 10 farklı yerde kalacağımdan şişme yatağı sürekli şişirip indirmek bi problem olacak, eski tarz basmalı pompalarla olacak gibi değil, yarım saatte anca şişiyor ve canınızı çıkarıyor şişirirken. hele ki bu sıcakta. dolayısıyla şarjlı ya da pilli bi çözüm bulmak zorundayım.

kalacağım yerlerde elektrik olmayacak, bu nedenle şarjlı bir pompa alsam beni 15 gün idare etmez.

araç çakmağından güç alan pompaları pek kullanabileceğimi sanmıyorum, yatak şiştikten sonra çadıra sığmıyor çünkü. bir de yolculuğa vosvoslarla çıkacağımızdan zaten şarj dinamoları çok düzgün çalışmayan araçlarımızın akülerini müzik dinlemek için bile her zaman kullanmıyoruz.

pille çalışan pompa var mıdır gören bilen ? yahut şarjla çalışan pompalar bir şarjla çift kişilik bir şişme yatağa kaç kez tam hava basabilir ?

http://kocaer.me
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

aracı calıştırıp öle cakmaktan sarj edecen abicim başka care yok ona

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

http://www.uzayspor.com/yuzme-pompasi/urun-12975-altis-p500-elektrikli-ve-sarjli-araba-cakmakli-motorlu-pompa

böyle bişey işini görür herhalde. tek şarjla ne kadar hava basar orası muamma :) onu hallederim dersen şarjlı bi zımbırtı :D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

SpyBreaK bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.uzayspor.com/yuzme-pompasi/urun-12975-altis-p500-elektrikli-ve-sarjli-araba-cakmakli-motorlu-pompa

böyle bişey işini görür herhalde. tek şarjla ne kadar hava basar orası muamma :) onu hallederim dersen şarjlı bi zımbırtı :D

aynısından şişme yatak aldığımızda içinde verdiler. güzel şişiriyo gayet basit kullanımı. fakat şarjlı değil diye biliyorum. he küçük bi akü bağlarsın felan onu bilemem.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

yedek bi akü alın?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:

yedek bi akü alın?

hocam daha pratik bi çözüm varsa diye sordum. ayrıca yatağı çadırın içindeyken şişirmem gerekli.

http://kocaer.me
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AchtunG
    AchtunG's avatar
    Erkek

Yazın her yerde bulacağı solar enerjiyi denemek ve kullanmak kacınılmaz dıye dusunuyorum 

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam sen arabaya eski tip pompa at nolur nolmaz.

Sonra bir sorun çıkar falan ağzınla şişirmek zorunda kalma :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

arabadan aküyü sök 1-2 kablo bağlantısıyla çadırın içinde şişirebilirisn

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

hocam şişme yatağı boşver yere sereceğin muşamba götür kalın 2 tane de yorganla bi yastık götür ser yat. çektiğin çileye değmez yer yatağı forever :D

O da yok.
Toplam Hit: 1439 Toplam Mesaj: 10