Elektrikli / Şarjlı Pompa
-
selam mürid kardeşler.
önümüzdeki günlerde 15 gün sürecek bir geziye çıkacam. çadırda kalacam ve haliyle şişme yatak kullanacam. 15 gün boyunca en az 10 farklı yerde kalacağımdan şişme yatağı sürekli şişirip indirmek bi problem olacak, eski tarz basmalı pompalarla olacak gibi değil, yarım saatte anca şişiyor ve canınızı çıkarıyor şişirirken. hele ki bu sıcakta. dolayısıyla şarjlı ya da pilli bi çözüm bulmak zorundayım.
kalacağım yerlerde elektrik olmayacak, bu nedenle şarjlı bir pompa alsam beni 15 gün idare etmez.
araç çakmağından güç alan pompaları pek kullanabileceğimi sanmıyorum, yatak şiştikten sonra çadıra sığmıyor çünkü. bir de yolculuğa vosvoslarla çıkacağımızdan zaten şarj dinamoları çok düzgün çalışmayan araçlarımızın akülerini müzik dinlemek için bile her zaman kullanmıyoruz.
pille çalışan pompa var mıdır gören bilen ? yahut şarjla çalışan pompalar bir şarjla çift kişilik bir şişme yatağa kaç kez tam hava basabilir ?
-
aracı calıştırıp öle cakmaktan sarj edecen abicim başka care yok ona
-
böyle bişey işini görür herhalde. tek şarjla ne kadar hava basar orası muamma :) onu hallederim dersen şarjlı bi zımbırtı :D
-
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------böyle bişey işini görür herhalde. tek şarjla ne kadar hava basar orası muamma :) onu hallederim dersen şarjlı bi zımbırtı :D
-----------------------------
aynısından şişme yatak aldığımızda içinde verdiler. güzel şişiriyo gayet basit kullanımı. fakat şarjlı değil diye biliyorum. he küçük bi akü bağlarsın felan onu bilemem. -
yedek bi akü alın?
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------yedek bi akü alın?
-----------------------------hocam daha pratik bi çözüm varsa diye sordum. ayrıca yatağı çadırın içindeyken şişirmem gerekli.
-
Yazın her yerde bulacağı solar enerjiyi denemek ve kullanmak kacınılmaz dıye dusunuyorum
-
Hocam sen arabaya eski tip pompa at nolur nolmaz.
Sonra bir sorun çıkar falan ağzınla şişirmek zorunda kalma :D
-
arabadan aküyü sök 1-2 kablo bağlantısıyla çadırın içinde şişirebilirisn
-
hocam şişme yatağı boşver yere sereceğin muşamba götür kalın 2 tane de yorganla bi yastık götür ser yat. çektiğin çileye değmez yer yatağı forever :D