Elektrikli Bisiklet Kiraya Verme
-
S.a. arkadaşlar milas güllük kasabasında ikamet ediyorum. Ve ikamet ettigim yer bayaa yogun turistlik bir yer oldugu icin elektrikli bisiklet kiraya verme gibi düşüncem var. Ama bunun icin ne yapılması gerekiyor veya devletten bir belge falan almama gerek varmı bilen varsa yardimci olursa sevinirim. Saygılarımla.
Mod = Konu yerlerine dikkat
-
mali müşavire git hepsını halleder
elektrıklı bısıklet bunlardan degıl mı kıralayacaksın
maaliyet hesabını ıyı yap ama
-
hipokondriyak bunu yazdı
mali müşavire git hepsını halleder
elektrıklı bısıklet bunlardan degıl mı kıralayacaksın
maaliyet hesabını ıyı yap ama
Yok hocam cincır dedikleri varya onlardan dusunuyorum.
-
kendi başına işe girişmek değilde .
ne bilim böyle cafe olur , dükkan olur onun bünyesindeymiş gibi olursa maliyet düşer .
atıyorum çay bahçesi anlaş adamla aylık 500tl ver . ne vergi ne dükkan ne bişeyle uğraşmazzsın.
-
samaccc bunu yazdı
kendi başına işe girişmek değilde .
ne bilim böyle cafe olur , dükkan olur onun bünyesindeymiş gibi olursa maliyet düşer .
atıyorum çay bahçesi anlaş adamla aylık 500tl ver . ne vergi ne dükkan ne bişeyle uğraşmazzsın.
Öyle düşünüyorum zaten, ama herhangi bir kiraya verme belgesi veya baska bir belgeye gerek olur mu?
-
şöyle oluyor
bildiğim bir örneği vereyim .
maliyenin plajı var . her yıl ihale usulü 5 aylığına (süreyi bilmiyorum ama iş yapılan süre 3 ay zaten başı ve sonu hazırlık ve toplanma ) kiraya veriri .
köftecisi - kanocusu - deniz yunusu - simitçi - poğçacı- dondurmacı - midyeci kağıt helvacı - şezlong- çay-kahve aklına gelen ne varsa . gider
ihaleyi alana kira öder .
tek muhatap odur .
gerisi Allaha emanet S: