Elektrikli Bisiklet Kiraya Verme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoLgee
    GoLgee's avatar
    Erkek

S.a. arkadaşlar milas güllük kasabasında ikamet ediyorum. Ve ikamet ettigim yer bayaa yogun turistlik bir yer oldugu icin elektrikli bisiklet kiraya verme gibi düşüncem var. Ama bunun icin ne yapılması gerekiyor veya devletten bir belge falan almama gerek varmı bilen varsa yardimci olursa sevinirim. Saygılarımla.

Mod = Konu yerlerine dikkat

Uzman
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

mali müşavire git hepsını halleder 

elektrıklı bısıklet bunlardan degıl mı kıralayacaksın 

http://urun.n11.com/elektrikli-bisiklet/yuki-elektrikli-bisiklet-26-jant-kask-kilit-hediye-P117146158?cid=604001&gclid=Cj0KEQjwzd3GBRDks7SYuNHi3JEBEiQAIm6EI7yOeF2xd-w2cRu_P0thkIemNIrT-zOvEfKXv9OZ8fUaAjaA8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

maaliyet hesabını ıyı yap ama 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoLgee
    GoLgee's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

Yok hocam cincır dedikleri varya onlardan dusunuyorum. 

Uzman
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

kendi başına işe girişmek değilde .

ne bilim böyle cafe olur , dükkan olur onun bünyesindeymiş gibi olursa maliyet düşer . 

atıyorum çay bahçesi anlaş adamla aylık 500tl ver . ne vergi ne dükkan ne bişeyle uğraşmazzsın. 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoLgee
    GoLgee's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

kendi başına işe girişmek değilde .

ne bilim böyle cafe olur , dükkan olur onun bünyesindeymiş gibi olursa maliyet düşer . 

atıyorum çay bahçesi anlaş adamla aylık 500tl ver . ne vergi ne dükkan ne bişeyle uğraşmazzsın. 

Öyle düşünüyorum zaten, ama herhangi bir kiraya verme belgesi veya baska bir belgeye gerek olur mu? 

Uzman
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

şöyle oluyor 

bildiğim bir örneği vereyim . 

maliyenin plajı var . her yıl ihale usulü 5 aylığına (süreyi bilmiyorum ama iş yapılan süre 3 ay zaten başı ve sonu hazırlık ve toplanma )  kiraya veriri . 

köftecisi - kanocusu - deniz yunusu - simitçi - poğçacı- dondurmacı - midyeci kağıt helvacı - şezlong- çay-kahve  aklına gelen ne varsa . gider 

ihaleyi alana kira öder . 

tek muhatap odur . 

gerisi Allaha emanet S:

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 1029 Toplam Mesaj: 6
elektrikli bisiklet kira