folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektrikli Kombi Nedir?

Elektrikli Kombi Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar. Malum dönem sonuna yaklaştık ve yeni ev arayışına girdik. Yalıtımlı bir ev bulduk 80 m2 yerden ısıtmalı şekilde tasarlanmış. Fakat doğalgaz ruhsatı verilmediği için elektrikli kombi takılmış. Elektrikli kombi kullanan var mı aramızda? Doğalgaza göre artısı ve eksileri nedir ?

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Ek olarak, ortalama bir kullanım ile kış aylarında ortalama ne kadar fatura gelir ?

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

usta sistemi bilmiyorumda elektrikle ev ısıtmaya çalışırsan her türlü kol gibi fatura gelir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

80 m2 içn 9kw lik bir şey yeter ısınmanıza fakat yalıtım nasıl yalıtım iş orada bitiyor :| mantolama şeklinde yalıtım varsa idare edersiniz, yeşil köpük sıva içi yalıtım ise yine idare edersiniz, bodos beyaz köpük yalıtımsa nah idare edersiniz. Gtünüz buz tutar açarsınız sonuna kadar elektrik faturası da kool gibi gelir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

80 m2 içn 9kw lik bir şey yeter ısınmanıza fakat yalıtım nasıl yalıtım iş orada bitiyor :| mantolama şeklinde yalıtım varsa idare edersiniz, yeşil köpük sıva içi yalıtım ise yine idare edersiniz, bodos beyaz köpük yalıtımsa nah idare edersiniz. Gtünüz buz tutar açarsınız sonuna kadar elektrik faturası da kool gibi gelir.

Hocam ortalama kac lira fatura gelir ? Bina sifir yalitimli dendi ama detayini bilmiyorum 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    CnkGn bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Hocam ortalama kac lira fatura gelir ? Bina sifir yalitimli dendi ama detayini bilmiyorum 

12kw 300 den aşağı gelmez inan bana...

yalıtımı katalım yüzde 35 kessin, ona göre hesapla hocam.

hacı hiç uğraşma başka ev bakın, fatura  bezdirir sizi.

RETRET tarafından 27/May/14 15:23 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    CnkGn bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

12kw 300 den aşağı gelmez inan bana...

yalıtımı katalım yüzde 35 kessin, ona göre hesapla hocam.

hacı hiç uğraşma başka ev bakın, fatura  bezdirir sizi.

Tesekkur ederim hocam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Doğalgaz ı sağdece kalorifer için düşünme. Banyo sıcak suyunuda elektriğe nazaran ucuza alırsın. Elektrikli Termosifon vardı bende. doğalgazlı eve geçtim elektrik faturam 45 tl civarı düştü. Yazın en fazla 10 tl doğalgaz desen sağdece banyo yıkanma suyunda 35 tl farkeder. Ben tek kişiyim. öğrenci evinde kaç kişiyseniz 35 le çarpın. Eğer elektrikli kombiniz sıcaksuda vermiyorsa yani ayrıca termosifon kullanacaksanız 2 yıkanma arasında ortalama 35-40 dk beklemen gerekir ki termosifon suyu ısıtsın.
    Elektrikli kombiyi iş için kullanıyorum. Birçok yerede uyguladım ama bu yerler kuş uçmaz kervan geçmez yerlerdeki askeri karakollar yada öğretmen lojmanlarıydı. 20kw çekenlerini bile kullandım. Bildiğin ocağına incir ağacı diker.
    özetle elektrikli kombi tercih değil mecburiyettir. Doğalgazlı ev bul.
Toplam Hit: 744 Toplam Mesaj: 8