folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektrikli Kombi Vs Kalorifer ?

Elektrikli Kombi Vs Kalorifer ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Sizce hangisi mantıklı ?

hangisi daha iyi ısıtır hangisi daya az yakar 125 metre kare

- kaloriferde yıllık bana masrafı 2300 TL (kasımda başlar - Mart ortası kapanır Aralık ve ocak ayında çok yanar)

DJ_Alper tarafından 03/Oca/17 11:16 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

Elektrikli kombide aylık 800-900 gelir heralde fatura abi doğalgaz yokmu sarıgölde.

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Realist bunu yazdı

Elektrikli kombide aylık 800-900 gelir heralde fatura abi doğalgaz yokmu sarıgölde.

Hacı bölgede yok :D doğal gaz olsa uğraşırmıyım

en üst kattayım aşağıdan üste 15 derece ısı kaybı oluyor yöneticiyle papaz oluyoruz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Realist bunu yazdı

Hacı bölgede yok :D doğal gaz olsa uğraşırmıyım

en üst kattayım aşağıdan üste 15 derece ısı kaybı oluyor yöneticiyle papaz oluyoruz

Dostum, en pahalı ısınma yöntemi elektrikdir, bildiğin üzere elektriğin en zor dönüştüğü enerji şekli ısıdır. Kalorifer kazanları imalatı yapan firmada çalışıyorum, zahmeti olmasa en güzel ısınma yöntemi. Aynı paraya doğalgaza göre daha çok ısınıyorsun, kemiklerin bile ısınıyor. Bende evimde doğalgaz kullanıyorum ayda yeri geliyor 400-500 ödüyorum ama kömürlü sistemdeki gibi ısınamıyorum. Tek avantajı işte zahmeti yok ve ilk kurulum maliyeti biraz daha uygun. Elektriği hiç düşünme onun dışında diğer tüm yöntemleri düşün.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

abi soba kullan elektiriğe güç yetmez ve ısıtmaz.. ben de urfada doğalgazı olmayan bir yerdeyim klima ile ısınıyoruz güya :) anca hava ısınıyor onun haricinde eşyalar betonlar vs buz gibi istanbulda ne güzel evde atletle geziyordum ya :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Sizce hangisi mantıklı ?

hangisi daha iyi ısıtır hangisi daya az yakar 125 metre kare

- kaloriferde yıllık bana masrafı 2300 TL (kasımda başlar - Mart ortası kapanır Aralık ve ocak ayında çok yanar)

abi o ev izalasyon yok ise ve çatı katı ise çok zor ısıtırsın , alt kattakiler ısınır sen ısınamazsın aynı parayı verirsin , bizim ev o şekildi evde elektirikli soba yakıyorduk vallahi, ancak elektirikin zamlarınıda düşününce elektirik ile ısınırsan maaaş ortağın olur

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Seramik fanlı kule ısıtıcılara bi bak derim

odayı ısıtır en azından

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Yağlı radyatör?

The Beginning and The End.
Toplam Hit: 820 Toplam Mesaj: 8
elektrikli kombi