Elektrikli Kombi Vs Kalorifer ?
-
Sizce hangisi mantıklı ?
hangisi daha iyi ısıtır hangisi daya az yakar 125 metre kare
- kaloriferde yıllık bana masrafı 2300 TL (kasımda başlar - Mart ortası kapanır Aralık ve ocak ayında çok yanar)
DJ_Alper tarafından 03/Oca/17 11:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Elektrikli kombide aylık 800-900 gelir heralde fatura abi doğalgaz yokmu sarıgölde.
-
Realist bunu yazdı
Elektrikli kombide aylık 800-900 gelir heralde fatura abi doğalgaz yokmu sarıgölde.
Hacı bölgede yok :D doğal gaz olsa uğraşırmıyım
en üst kattayım aşağıdan üste 15 derece ısı kaybı oluyor yöneticiyle papaz oluyoruz
-
DJ_Alper bunu yazdıRealist bunu yazdı
Hacı bölgede yok :D doğal gaz olsa uğraşırmıyım
en üst kattayım aşağıdan üste 15 derece ısı kaybı oluyor yöneticiyle papaz oluyoruz
Dostum, en pahalı ısınma yöntemi elektrikdir, bildiğin üzere elektriğin en zor dönüştüğü enerji şekli ısıdır. Kalorifer kazanları imalatı yapan firmada çalışıyorum, zahmeti olmasa en güzel ısınma yöntemi. Aynı paraya doğalgaza göre daha çok ısınıyorsun, kemiklerin bile ısınıyor. Bende evimde doğalgaz kullanıyorum ayda yeri geliyor 400-500 ödüyorum ama kömürlü sistemdeki gibi ısınamıyorum. Tek avantajı işte zahmeti yok ve ilk kurulum maliyeti biraz daha uygun. Elektriği hiç düşünme onun dışında diğer tüm yöntemleri düşün.
-
abi soba kullan elektiriğe güç yetmez ve ısıtmaz.. ben de urfada doğalgazı olmayan bir yerdeyim klima ile ısınıyoruz güya :) anca hava ısınıyor onun haricinde eşyalar betonlar vs buz gibi istanbulda ne güzel evde atletle geziyordum ya :/
-
DJ_Alper bunu yazdı
Sizce hangisi mantıklı ?
hangisi daha iyi ısıtır hangisi daya az yakar 125 metre kare
- kaloriferde yıllık bana masrafı 2300 TL (kasımda başlar - Mart ortası kapanır Aralık ve ocak ayında çok yanar)
abi o ev izalasyon yok ise ve çatı katı ise çok zor ısıtırsın , alt kattakiler ısınır sen ısınamazsın aynı parayı verirsin , bizim ev o şekildi evde elektirikli soba yakıyorduk vallahi, ancak elektirikin zamlarınıda düşününce elektirik ile ısınırsan maaaş ortağın olur
-
Seramik fanlı kule ısıtıcılara bi bak derim
odayı ısıtır en azından
-
Yağlı radyatör?