Elektro İle Çalınacak Tek Kişilik Parçalar...
-
Arkadaşlar ben elektro ile yeni yeni haşır neşir oluyorum... ve tek kişilik şarkı arıyorum yani ben bişey çaldıgımda yanımda bass a flüt e vb ne ihtiyaç duyulmasın :) varsa elinizde böyle parçalar yada çalışmalık parçalar önerirseniz sevinirim... arıyorum arıyorum bulamadım bi türlü
-
led zeppelin - stairway to heaven
yalniz canavari acma hoca. wahwah pedalin varsa guzel ses cikar tablarina bak cok hos oluyo. bide turkce istersen duman iyi oluyo aman aman v.s
-
led zeppelin - stairway to heaven +1
-
Yeni başladın tab çalmak istiyorsan, klasik müzik çal derim. Distortionda baya hoşta oluyor, gelişiminde güzel olur.
-
master of puppets xD
dai indir guitar pro 5 i gpro'nun tablarını bul
çalacağın gitarın sesini kapat programda sen gitarı çal arkadan bass davul vs.. çalsın
hem grupla uyum sağlama şeyin yükselir hemde daha fazla şey yapabilirsin.
hemde unuttuğun takıldığın yerde taba bakabilirsin =)
-
canon rock
bunu youtubede izledim çok hoşuma gitti
çalması zormudur kolaymıdır bilmem anlamam çünkü ama çocuk tek çalıyodu.
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------
canon rock
bunu youtubede izledim çok hoşuma gitti
çalması zormudur kolaymıdır bilmem anlamam çünkü ama çocuk tek çalıyodu.
-----------------------------eet bende canon rock derim süper ama çalması zor ayrıca gitarının pedalın vs. çoks ağlam olması lazım
http://www.youtube.com/watch?v=GxplDa3M5Io bide bunlar çok gzl çalıo bu tarz bişi yap yapabilirsenedit:bunlar yeni başlayıp çalışma amaçlı uygun deildir heralde :D
-
Cannon Rock içn en az 4 aylık bi geçmiş lazm bu arada bi ekleme yapım en güzel parçayı unttm.. Metallica - Nothing Else Matters tamistediğin tarz bence..
-
death - voice of soul
carlos santana parçaları
vs.
vs.
:) yha hacı çalarsın bayaa canon rock sıkı parçadır kasman gerekir. Cem köksal takıl Vai vs .fln da olur
-
steve vai takılamam hacı yeniyim daha diyorum :)) küfür etmişin resmen :)
nothing else matters olmaz çünkü 2 kişi lazım
pedalım yok :(
gp5 zaten var arkadaşlar :D indiriyom çalışıyom arada ama biri geliyor ne çalıyon la diyor şimdi ben çalsam anlamıcak :D yani ben birazda sagda solda çalabilecegim şeyler arıyorum