Elektrodan Anlayanlar? Yeni Elektro Gitar Alcam Ama Arızalı ?
-
elime kelepir elektro düştü yamaha + anfisiyle birlikte set halinde 100 ytl.
hemde evden hiç cıkmamıs kullanılmamış bi bebe kullanmayı bilmiyo almış oyle duruyo alcam bende işte :| ama şey işte arkadan kablonun girdiği yerin içinde bi kablo kopmuş. bu yüzden elektrodan anfiye ses gitmiyo.
arka kapagını cıkarıp ben yapim diyorum ama tırsıyorum bu tamir aşşa yukarı kaça mal olur ? ve nerede yaptırabilirim ?
referans ve bilgi bekliyorum...
-
amfi dediğin nedir ki alırsın 10 wattlık 40-60 liraya bi tane evde tıngırdatırsın.konser vermiyeceksin ya.bunu niye söyledim.maksat çalmaksa mutlaka al.tamir edebilir veya edemezsin amfiyi görmediği için kimse sana net cvp veremez.ama sen al götür tünele baktır.olursa olur olmazsa 2.el amfi alırsın.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
amfi dediğin nedir ki alırsın 10 wattlık 40-60 liraya bi tane evde tıngırdatırsın.konser vermiyeceksin ya.bunu niye söyledim.maksat çalmaksa mutlaka al.tamir edebilir veya edemezsin amfiyi görmediği için kimse sana net cvp veremez.ama sen al götür tünele baktır.olursa olur olmazsa 2.el amfi alırsın.
-----------------------------usta anfide sorun yok zaten.. kablonun giriş yerinin içinde bi kablo kopmuş. o yapılcak sadece
-
tamam sorun kalmadı saolun..
taksim/tünel ;)
-
Gerçek Varg da eziğin teki bu arada. Söylemek istedim izninle.
-
ezik mezik bilmem ama kolaya kaçan denyol gruplar gibi iki tane sallamasyon tarama riffle stüdyoya girip haybeye müzik yapmıyor.müthiş bestelere imza atmıştır.dissection ve bathory ile birlikte melodik blackin efsanelerindendir.
-
Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------
Gerçek Varg da eziğin teki bu arada. Söylemek istedim izninle.
-----------------------------Varg Vikernes e ezik mi diyon hacı :)