Elektronik Hurda Malzeme İsteyen?
-
arkadaşlar önümüzdeki hafta sonu yurt dışına gidiyorum. :(
bazı arkadaşlar biliyor kayseride bi elektronik tamir dükkanım vardı bu gün biraz toparlandım atmaya kıyamadıgım dişli motor cd room power supplay elektronik bi sürü ıvır zıvır malzeme hurda demeye dilim varmıyor çünkü onlarla vakit geçirmesini çok seven birisiyim ve aramızda bu tip hobileri olan arakadaşlar vardır . isteyen varsa kargosu ona ait olmak üzere gönderebilirim.
-
Elektronik vb. ıvır zıvır malzemelerle uğraşmayı seviyorum.
Yeni bir icat peşine düştükçe seni hatırlarım :)
-
tamamdır üstad sevindim buna
-
Para edermi ki :)) Bardagın hep dolu tarafınamı bakıcaz canım.. Biraz da boş taraftan deneyek :)
Şaka bi yana para edermi :))
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Para edermi ki :)) Bardagın hep dolu tarafınamı bakıcaz canım.. Biraz da boş taraftan deneyek :)
-----------------------------daha neler gorucez
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Para edermi ki :)) Bardagın hep dolu tarafınamı bakıcaz canım.. Biraz da boş taraftan deneyek :)
beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------daha neler gorucez
AmoR da şunu yazıyor ardısıra:
-------------------------------
Çok gsl bi cvp verirdim ama neyse... Anladın sen onu!
-
benim evde de bi yığın , işe yarar bişi varsa parasını bile veirrim sağlam motor varmı ama çift olmalı uzaktan kumandalı araba yapıcamda kaliteli redüktörlü motor varsa alırım dc 12 v tercihimdir :D neyse kısmet artık ... bu arada bende her yaz develi ye gidiyorum 3-4 haftalığına gerçi sen gidiomuşun yurt dışınada ..