Elektronik Lise/Myo Mezunu Eleman Aranıyor / İzmir
-
Arkadaşlar başlıkta söyledigim üzere elektronik mekatronik v.b gibi bölümlerden mezun eleman aranıyor.İletişim icin pmle ulaşırsanız bilgi veririm.İş yeri: Hatfon elektronik.
-
usta bu gıda carsısında degılmı hatfon fatih elektrik yakınındaydı sanırım :>
-
valla göztepelileri almıyorlarmış dukkana öle duydum :).şaka bi yana tesisat iş merkezinde.Galiba eski dükkanı diyorsun sen.arkadaş söyledi bugun yarın akşama kadar ben sana eleman alınıp alınmadıgını haber verırım dedı ama bılmıyorum.eğer eleman alınmazsa yardımcı oluruz bir sekilde.
-
suan ıstesemde gıremem zaten eskıden cok malzeme aldım haftondan ondan sordum yınede tesekkur ederım
gıdanın cogu Göztepelı nasıl almayacaklar :)
-
gozkopat bunu yazdı:
-----------------------------
suan ıstesemde gıremem zaten eskıden cok malzeme aldım haftondan ondan sordum yınede tesekkur ederım
gıdanın cogu Göztepelı nasıl almayacaklar :)
-----------------------------şaka yaptım ya:) yarın ben ilan yapıcam tekrar olumlu yada olumsuz birisi olursa çevrenden yardımcı oluruz.şimdi gö.tepe muabbetını bı kenara bırakalım :D:).
-
aslında benım bı arkadas var sadece pc teknık servıs kısmından anlıyor lazım olursa yonlendırebılırım sana
-
gozkopat bunu yazdı:
aslında benım bı arkadas var sadece pc teknık servıs kısmından anlıyor lazım olursa yonlendırebılırım sana
kondansator bobin direnc transıstor entegreler gibi malzemeleri tanıması gerekıyor.mesela adam gelıyor işte flip flop istiyorum diyor.malzemenin adını bılmıyor.Ona yardımcı olması gerekıyor.alternatif seceneklerle.veya dıyelımkı adam bı entegre alıyor bu kac voltta calısır dıyor cevap veremezsen zor durumda kalıosun tezgahta.veya adam çeyrek wattlık dırenc ıstıyor gıdıpte yarım wattlık verırsen zor durumda kalma şansı cok yüksek.O yüzden basvurcak adamın enaz temel elektronik bilgisi olması gerekıyor.yarın ben post atıcam tekrar eleman alınmadı isteyene yardımcı olurum dıye.eğer eleman alınmazsa. -
eleman hala aranıyor.arkadaşlar.