Elektronik Sigara Hakkında ?
-
Arkadaşlar http://www.elektroniksigara.com/23/ego-ce4-elektronik-sigara.html şuradaki gibi elektronik sigara kullanan var mı aranızda ? bunun herhangi bir zararını duyan var mı veya herhangi bir şikayeti olana rastladınız mı ?
-
uzunu kısası varmı bunun :|
-
Var :) bataryası kısa olanlar varmış onlar 1.5 gün gidiyomuş .Uzun bataryalılarda 2.5 gün gidiyo. Geçen arkadaşımda gördüm adına baktım tadı aynı nargile hoşuma gitti o yüzden soruyorum
-
uzun zamandır bende düşünüyorum, en ucuz en kaliteli nereden temin edebiliriz bunu?
-
Birader İngiltere den getirmişti geçen yıl benzer bi düzenek baktım olmadı kısa winstone yaktım ne edelim.burdaki video müziği rürünle uyumlu insanı o ürüne teşvik edici.
-
aylık maliyeti ne oluyor hocalar bunun ?
gene zam gelecek ocakta bi alternatif bulmak lazım.
gerçi 1,5 aydır sarma içiyorum.
bitlis tütününe (artık ne kadar bitlisinkiyse hiç inanmadım da) kaptan bilek tütünü serpiyo (sadece tat vermesi için azıcık)
sarma makinesi de aldım (çarşaf saranlardan)
bi de kömürlü filtrem var.
aylık ortalama 20-25 tl arası maliyeti var.
günlük 1 tl lik falan içiyorum. ortalama bir paket sigara 80 kuruşa denk geliyor.
bu elektronik de sigara hissi verir mi?
kartuşu bataryası ne kadar gider ?
-
catlax bunu yazdı
uzun zamandır bende düşünüyorum, en ucuz en kaliteli nereden temin edebiliriz bunu?
joe_black bunu yazdı
aylık maliyeti ne oluyor hocalar bunun ?
gene zam gelecek ocakta bi alternatif bulmak lazım.
gerçi 1,5 aydır sarma içiyorum.
bitlis tütününe (artık ne kadar bitlisinkiyse hiç inanmadım da) kaptan bilek tütünü serpiyo (sadece tat vermesi için azıcık)
sarma makinesi de aldım (çarşaf saranlardan)
bi de kömürlü filtrem var.
aylık ortalama 20-25 tl arası maliyeti var.
günlük 1 tl lik falan içiyorum. ortalama bir paket sigara 80 kuruşa denk geliyor.
bu elektronik de sigara hissi verir mi?
kartuşu bataryası ne kadar gider ?
http://www.esigaramarket.com/ Arkadaşım burdan temin ediyo likitleri hem uygun hemde kaliteli ayrıca camel marlboro gibi seçeneklerde var ve aromada koyabiliyosunuz içine.
@joe_black kardeşim bir defa alırken makineye para veriyosun daha sonra fazla tutmuyor. Bir tüp likit günde bir paket sigara içen insana 25 gün gidiyor likitin fiyatıda 20 25 lira civarı birde aroma alırsan(vanilya,çilek,karpuz,..v.b)20 lirada ona verirsin .Aromada 1 aydan fazla gidiyor tabi aromayı çok koymuyosun maliyet bir ayda en fazla 35 lira civarında olur.
Sigara hissi verip vermiyeceğine gelince tat olarak sigarayla nargilenin arasında bir tadı var. Nargile tadı vermesinin sebebi aromalar ve tabiki likitlerde zifir ve katranın olmayışıdır. Ciğerlerde kararmıyo yani :) Ama likitlerde nikotin var nikotin ihitiyacını karşılıyor .
Kısa ve uzun kartuşlular var uzun kartuş kullanıyo arkadaşım 2.5 3 gün gidiyor o birazda içmene bağlı tabi .Kısalarda genelde 1 1.5 gün arasında değişiyor.
Günde 1.5 paket sigara içen adam 2 aydır sigara koymadı ağzına bende denemeyi düşünüyorum.
EvladiFatihan tarafından 02/Kas/12 18:45 tarihinde düzenlenmiştir