Elektronik Ve Haberleşme Teknolojileri
-
Kırıkkale elektronik ve Haberleşme teknolojisi bolumunu kazandim uzaktan eğitim onerilerinizi bilgi tecrübelerinizi onerebileceginiz dokuman ders notları kitaplar yada elektronik aksam bazında kullanilacak alet edevatlar nelerdir bilgisi olan muridlerin görüşlerini bekliyorum
-
sayısal analog elektronik ve haberleşme dersleri mikroişlemciler I - II sayısal tasarım baba derstir. full lojik kapılar vs.
sıkıntı derslerin bunlar
uzaktan eğitim deme git bir geçen seneden kalmıs adamların fotokopicide ders notları bulunur onları temin ediver rahat edersin
-
Olasılık çalış aga sana lazım olur.
-
tutum bunu yazdı
Olasılık çalış aga sana lazım olur.
Al sana en kral tavsiye
-
dijital/mantık elektroniği için hüseyin ekiz in kitabı iyidir. iki dönem ders alırsınız bunun
elektronik devreler için, meb in kahverenkli bi kitabı var 80 li yıllarda çıkarılmış bi çeviri. bilmem bulabilir misin ama onu bulursan sana çoook faydası
olacaktır. ben de var tarayayım falan diyeceğim ama 1000 sayfa civarı kitap.. ingilizcesi de var pdf şeklinde. bu çok önemli ama..
mikroişlemci için de bilmiyorum ne gösterecekler ama C yi öğreneceksin. belki asm de gösterebilirler.. ders içeriklerine bak hocam. ayrıca orada kaynak falan tavsiye edilmiş olması lazım
-
Öneriler için teşekkürler peki ekitap şeklinde okulun kendi kitapları haricinde bulabileceğim linkler varmıdır peki.
Çünkü geldik 30 yaşına sistemciyim MCITP fakat elimizde diploma yok lise mezunuyum kazandık burayı layıgıyla gercekten ögrenmek için bütün cabam
-
Up
-
zor bir bölüm değil aslında az düzenli takip ve çalışmayla dereceyle bitirilebiir
geçmiş yılların ders notları+sınav kağıtlarını bulmaya bak.(öğretmenleri aynı sorma oranı çok yüksek bence)
bildiğin lise elektroniğine telefon dersi eklenmiş gibi düşün
2 yıllıkta pek zorlanmamıştım ama bitiremeden bıraktım :D
-
Sorunda orda zaten düz lise mezunuyum ben :)