Elektronik Yada Bilisim Bölümünde Okuyan Yardımsever Müridler
-
Elektronik yada bilisim bölümünde okuyan yardımsever müridler bana su direnc,devre falan konularında yardımcı olursa biraz sevinirim.Yada böle sürekli yardımlasabileceğimiz müridler lütfen danısmaya emesencırlarını bıraksın :)
-
en son lisede görmüştüm temel elektronik dersinde sonra elektroteknik vardı 10. sınıfta orda daha bir ilerlemişti yine Dijital Elektronik vardı kapılar binary sayı sistemi falan görürsem hatırlarım ama soruları, 2 yıllık myo'da da 1. sınıfta temel elektronik var zaten, lisedekiyle aynı nerdeyse hatta daha basiti,
okuyan arkadaşlar daha bi hızlı cevap verebilir kanımca bende yardım ederim burdan herkes yararlansın demi yani?
emesen: yns_berk@hotmail.com -
Ben 9. sınıfda o lisede değildim heralde 9. sınıfda da temelden bişeyler gördüler elektronik adına
-
benim dediğim endüstri meslek lisesinde,, nerdesin şimdi sen anlamadım ki lise mi üni mi? normal lisedeki fizikteki dirençlerden demiyorsun demi
-
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------
benim dediğim endüstri meslek lisesinde,, nerdesin şimdi sen anlamadım ki lise mi üni mi? normal lisedeki fizikteki dirençlerden demiyorsun demi
-----------------------------Ticaret lisesi 10. sınıf :|
Toplam Hit: 650 Toplam Mesaj: 5