Elektronikçie :D
-
Arkadaşlar benim çoook eski bi mp3 player var dicital.Bi baktım pil akmış içine :D açtım şöle temizledim.Sonra pcye bağladım kabloyla,bi baktım usb kısmından alevler çıkıyo fln hemen çektim :D iyice düzelttim lehimlerini falan,sonra pil yataındaki yaylardan biri koptu :D onuda lehimledim anasını satim :D ama şimdi pil takınca direk açılıyo ve pcyle kkablo bağlantısı moduna geçiyo :D lehimi taşırmış falan olabilirmiyim?
-
düşündüğün gibi orda bi kısa devre olayı olmuş... Açma kapama tuşunun normalde açık olan kısımlarını lehimle birbirine tutturmuşsun bu şekilde de direk açılıyor.. Lehim pompası temin et kendine, orda yaptığın lehimleri sök ve tekrardan ince lehimler atmaya başla
-
Sağol ertan abi :) normal 1ytllik havye ve cımbızla söktüm lehimi.Sonrada onu alıp pil yatağı kısmında yayı yaparken kullandım.Sorun halloldu :) ama bu seferde ses tuşunu oturtamamışım basılı kalmış :D bu sefer düzelttim sayılır ama :D çok sağol tekrar :)
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------
düşündüğün gibi orda bi kısa devre olayı olmuş... Açma kapama tuşunun normalde açık olan kısımlarını lehimle birbirine tutturmuşsun bu şekilde de direk açılıyor.. Lehim pompası temin et kendine, orda yaptığın lehimleri sök ve tekrardan ince lehimler atmaya başla-----------------------------
aynen pompa al çek lehimleri temizle pompayla yap bide pasta al bi güzel iyi tutar akmaz
Toplam Hit: 875 Toplam Mesaj: 4