Elektronıkçiler Ve Elektrıkçiler Okusun (Meslek Hastalığı)
-
hocalar bizim elektrık hocası dedi elekronıkçilerin ve elektrıkçılerın erkek cocuğu olmuyormuş bendaha önce hiç duymamıştım ve dikkat etmemiştim...bölum sefinin 2 kızı var atelye seflerinin de hepsının kızı var...sonra elektrık hovcaları öle bir tek istisna bızım sınıftakı tugay adlı eleman ondada bi kırıklık vardı şimdi sebebini anladık baası elektronıkçi :)
-
aranizda elektronicki warmi ? yannis hatirlamşiosam ajdar da elektronik muhendisimiydi :D
-
benim amcam amcamın 3 oğlu öbür amcam fln hep elektronikçi elektrikçi amcamın 3 oğlu var 3 oğlunun ikisi evli evli olanların küçüğünün 2 oğlu var büyüğünün 1 oğlu 1 kızı var babam da elektronik işi çok yapmıştır ama ERKEK çocuğu var yani ben :D:D
-
elektronik çıkışlıyım
yok öyle bişey amma atmışsın
bizim bölüm şefinin nah 4 tane taş gibi çocukları vardı şerefsizler malzemeleri bozardı::))
-
sızın elektrık hocası pok yesin anca sizi kandırı o :) yalanında boylesi pesss yanii amma geyik oldu yanii
-
senin elektrik hocasının kuşu arızalı
-
yok o nubiraz araştırdım galiba mesleğe ne kadar yakın olmuşsa o kadar az sansı var demektir...yanı ne kadar cok elektrık çarparsa sans okadar azalıyormuş bu arada yazar arkıye katılıyorum o hoca pok yesin nedenı bizde saklı.
Toplam Hit: 1886 Toplam Mesaj: 7