folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Elektronıkçiler Ve Elektrıkçiler Okusun (Meslek Hastalığı)

Elektronıkçiler Ve Elektrıkçiler Okusun (Meslek Hastalığı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

hocalar bizim elektrık hocası dedi elekronıkçilerin ve elektrıkçılerın erkek cocuğu olmuyormuş bendaha önce hiç duymamıştım ve dikkat etmemiştim...bölum sefinin 2 kızı var atelye seflerinin de hepsının kızı var...sonra elektrık hovcaları öle bir tek istisna bızım sınıftakı tugay adlı eleman ondada bi kırıklık vardı şimdi sebebini anladık baası elektronıkçi :)

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    aranizda elektronicki warmi ? yannis hatirlamşiosam ajdar da elektronik muhendisimiydi :D

Nerede o eski günler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIRBACH
    KIRBACH's avatar
    Erkek
    benim amcam amcamın 3 oğlu öbür amcam fln hep elektronikçi elektrikçi amcamın 3 oğlu var 3 oğlunun ikisi evli evli olanların küçüğünün 2 oğlu var büyüğünün 1 oğlu 1 kızı var babam da elektronik işi çok yapmıştır ama ERKEK çocuğu var yani ben :D:D

İrademin boynunda yağlı bir halat, trabzonu dinliyorum orhanveliye inat
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

elektronik çıkışlıyım

yok öyle  bişey amma atmışsın

bizim bölüm şefinin nah 4 tane taş gibi çocukları vardı şerefsizler malzemeleri bozardı::)) 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaZaR
    YaZaR's avatar
    Erkek
    sızın elektrık hocası pok yesin anca sizi kandırı o :) yalanında boylesi pesss yanii amma geyik oldu yanii

küçükken çikolata için agladım ... büyüdüm senin için aglıyorum .....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    senin elektrik hocasının kuşu arızalı

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    yok o nubiraz araştırdım galiba mesleğe ne kadar yakın olmuşsa o kadar az sansı var demektir...yanı ne kadar cok elektrık çarparsa sans okadar azalıyormuş bu arada yazar arkıye katılıyorum o hoca pok yesin nedenı bizde saklı.

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 1886 Toplam Mesaj: 7