Elektrotekno!!!
-
Selam mürid kardeşler...
Marmara Üniversitesi'nde okuyorum, son sınıftayım, tez çalışmalarım var, sağdan soldan birsürü kaynaktan bilgi toplamalıyım ve en acil tarafından bu siteye (www.elektrotekno.com) üye olmam gerekiyor ama davetiye olmadan üye olamıyorum. Aranızda üye olan ve bana davetiye yollayacak veya yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa inanın çok büyük sevaba girer :) Yardımlarınızı bekliyorum...
-
bu konu daha önce de açılmıştı arkadaşım..sana o siteyi tavsiye etmem zaten uyguladıkları yöntem yanlış ve sana bişeyler ifade etmesi gerekir...bilgi herkese açık ortamlarda paylaşılmalıdır ki faydalı olabilsin...sen bu şekilde bir üye alımı yapan bir siteden ne öğrenebilirsin veya sana kim yardım ederki...
ben sana picproje.org 'u tavsiye ederim benim nick'im mustafa_cmbz o siteye gir üye ol orada çok bilgili hocalarımız var onlardan yardım alabilmen için sadece düzgün bir uslup ile yardım istemeli ve ne yapmak istediğini anlat yeter....hee eline hazır proje vermezler sakın öle bişi isteme sana sadece gerekli bilgileri veririler sen gayret gösterip bişeyler yapmaya çalışırsın takıldığın yer olursa yine yardım istersin onlarda mutlaka yardım ederler...kolay gelsin...
-
walla ben şirket mailimle mail yolladım kabul olursa üye olacağım inşallah....
benim üyelik kabul olursa yollarım...
-
Daha önce açılan başlığı görmüştüm ama başkasının açtığı başlık altında yardım istemek ne kadar doğru bilemiyorum...
picproje.com'un içeriği hakkında bir bilgim yok ama ben çalışmalarımda pic'den faydalanmayı düşünmüyorum ama içerik olarak sadece pic'e yönelik değilse neden olmasın. Bu arada elektrotekno hakkında söylediklerine katılıyorum, böyle paylaşım olmaz! Yine de saolasın...
dertli arkadaşım üye olursan ve bana da davetiye yollayabilirsen çok sevinirim... -
picproje.org sadece pic ile ilgili değil bir çok alanda araştırma yapan ve çalışmalar yapan arkadaşlarımız abilerimiz var orada...kolay gelsin...