folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Elektrotekno Davetiyesi Lazım..Önemli..

Elektrotekno Davetiyesi Lazım..Önemli..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek

merhabalar,

projem için gerekli dosyalar elektroteknoda mevcut..davetiyesi olan bi arkadaş varsa yardım edebilir mi??

http://www.elektrotekno.com/about41026.html burdaki dosya lazım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

umarım şanslısındır bulursun bende üyelik var ama kontur yok maalesef olanı bulursun inşallah çok lazım oluyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşım bende de üyelik var. Hemen login olup indirip sana göndermek istedim ama tahribattan login bilgilerini paylaştığım 2 arkadaştan biri şifreyi değiştirmiş. Bir daha tahribat üzerinde birine iyilikte bulunursam en adi olayım.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşım bende de üyelik var. Hemen login olup indirip sana göndermek istedim ama tahribattan login bilgilerini paylaştığım 2 arkadaştan biri şifreyi değiştirmiş. Bir daha tahribat üzerinde birine iyilikte bulunursam en adi olayım.

öylede deme be hocam herkes puşt olacak diye birşey yok at hemen bir mail elektrotekno ya ismini soyismini üyelik ismini ve sorununu yaz keyloger yemişim hesabım çalınmış de al hocam geri incelerler dönerler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

öylede deme be hocam herkes puşt olacak diye birşey yok at hemen bir mail elektrotekno ya ismini soyismini üyelik ismini ve sorununu yaz keyloger yemişim hesabım çalınmış de al hocam geri incelerler dönerler

puşt sensin lan yavşak şifreyi ben değiştirdim kimse download yapmasın diye 50 puana çok az kaldı 1 hafta içinde davetiyeleri paylaşacağım diamonique 'in nick ini unuttuğum için haber veremedim arkadaşada accountunu geri vereceğim

diamonique 'e söz verdiğim için davetiyelerin büyük kısmını buradan paylaşacağım (gerçi söz vermeseydimde burdan paylaşırdım...)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:

puşt sensin lan yavşak şifreyi ben değiştirdim kimse download yapmasın diye 50 puana çok az kaldı 1 hafta içinde davetiyeleri paylaşacağım diamonique 'in nick ini unuttuğum için haber veremedim arkadaşada accountunu geri vereceğim

diamonique 'e söz verdiğim için davetiyelerin büyük kısmını buradan paylaşacağım (gerçi söz vermeseydimde burdan paylaşırdım...)

ben şifreyi değiştiren kişiye mi puşt demişim..önce haddini bil olayı kavra ondan sonra konuş.. adam komple tahribata mal ediyor tahribatta sadece şifre konusumu var..biri senin paranı alsa zamanında vermese onun yüzünden sen borca girsen ne güzel yaptın kardeşim parayı vermeyerek tebrik ederim mi dicen yoksa puşt mu dicen???

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek

up

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

bende isterim :D

Toplam Hit: 983 Toplam Mesaj: 8