folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elim Belim Bağlı Aktivitesi

Elim Belim Bağlı Aktivitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Alıntı '

Selamlar dostlarım ve diğerleri; elim belim bağlı filmini bilen varsa aklına getirsin yoksada alsın orjinal dvdsini izlesin.Tvde izlemeyin filmi piç etmeyin. Neyse bu filmle alakalı gibi benimde kendime 40 gün kotası koyuyorum şuan yazıya başlarken 11. günden giriyorum.Aklıma blogta hergüne dair notlar düşmek geldi bende devamını getiricem işte her güne doldurcam.Dediğim gibi amaç 40 günü yapmak ve şakirtliğimizi ispatlamak.Bunu yaptında ne olacak diyen arkadaşlara sesleniyorum egomu tatmin ediyorum susun şimdi okuycaksanız okuyun.

(7şubat2011)1-11 gün arası;başlarda hiç bir etkisi olmazken geçen günlerde kendimde karşı cinse karşı inanılmaz bir tutku buluyorum.Başlarda normal davranışlar sergilerken 11. güne her yaklaştığımda biraz daha karşı cinsin hal ve hareketleri,giydikleri,konuşma tarzı gözüme ayrı ayrı detaylarıyla takılıyo.Bir nevi radar gibiyim 10tane sapın arasından direk ben seçebiliyorum herşeyi yani.bu güne kadar sadece bu belirtileri gördüm yani halkın deyişiyle kesme biçme bende süper şuan.Bedensel olarak 6 veya 7. günde çok pis ağrı çektim cinsel bölgede ama geçti şu aralar bir sorunum yok.11 güne dair düşeceğim pek birşey olmadı.Artık yarını bekliyorum. Günler geçtikce aynı başlık alıntında devam edeceğim.Kendinize iyi bakın :)

' Altıntı bitti

ya sadece deneme amaçlı etkileri nelerdir ne değildir diye merak ettiğimden böyle saçma bi işe katlanıyorum :| sonuçta gençiz deliyiz :E

http://sungerdenkelamlar.blogcu.com/elim-belim-bagli-aktivitesi/9705233 : hergün gece 12 13 14 giderek ekliyicem :E

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 703 Toplam Mesaj: 1