folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Elimde 2 Tane Router Var Sinyal Güçlendirebilir Miyim ?

Elimde 2 Tane Router Var Sinyal Güçlendirebilir Miyim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Başlıkta oldugu gibi müridler elimde 2 tane router 1 modem var.modem biraz uzağımda kalıyor.aklımda söyle bir düşünce var.bu 2 routerı birbirine bağlasam.2.routeride benim odama koysam interneti güçlendirir mi ? ayrıca 2 router birbirine bağlanır mı ?

işin açığı bu iş olur mu ? olursa nasıl olur.. 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    hocam yan yana olunca kapsama alanını arttırabileciğini sanmıyorum misal elinde ikitane ip var bunları paralel kullanırsan daha kuvvetli olur yani mevcut sinyali daha kuvvetli alma ihtimalin olabilir ama daha uzaktaki bir aygıtla veri iletişimi yapamazsın bunun için köprü sistemi var misal elindeki routerlar 200 menzilli ama kaynak 300 metrede işte tam kaynakla senin router arasına köprü vazifesi gören routerı koyup randıman alabilirsin ama dediğim gibi yan yana kapsama alanında bir genişleme olacağını sanmıyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

tamam benim isteidğimde bu şekilde..bunu nası yapabilirim ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    routerın bridge özelliği olmalı ben accesspointten bahsediyorsun diye farzediyorum elindeki modellerin özelliklerine googleden bak köprü için diyorum ben iki şey anlattım tam olarak ne istediğini söyle modelleri söyle ona göre bi çözüm üretmeye çalışalım
Toplam Hit: 816 Toplam Mesaj: 4