folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Elimde MSI VR320 Parçaları Var. Masa Üstünde Nasıl Kullanabilirim

Elimde MSI VR320 Parçaları Var. Masa Üstünde Nasıl Kullanabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Sevgili arkaşım laptopu kırdı sinirlendi kopuk ekranını parçaladı :)

Ona burdan teşekkür ediyorum. :) ehehehe şaka maka ciddi kırgı ekranı parçaladı bende laptopu aldım ondan..

Şimdi sorunum şu Bu laptopun

Anakartı,     1,5 GB ram i  nnnnnnEkran kartı entegreli oluyo galiba bilmiyom ana karta

Hard diski 80 gb hapörleri ufak monitörde olan :) hepsi duruyo DVD room felan Klavye Sapa sağlam :) dün söktüm baktım gayet iii durumdalar monitör dışında.

Böle kullanayım diyecem arkadaşım açma kapam fonksiyonunu yapan parçayıda altdan kırmış onu nasıl elde dbilirim bilmiyorum küçük bi parça ortadan yarılmış o olsa bilgisayarı açar normal monitöre bağlar açarım ama oda yok :(

Şimdi Hard diski harici olarak kullanabilirmiyim..... Yani kutu mutu zımbırtısı varmı takamda taşınabilir yapayım masa üstü için..... Yada direk kasaya takılırmı çeviricileri mevcutmudur...

DVD Writer ı söktükden sonra kendi bilgisayarımda nasıl kullanırım kullanabilirmiyim ...

Diğer parçalarda aynı şekilde işime yaramayanlarıda satmayı düşünüyorum.. Haberiniz olsunş

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam harddiski çevirici ile istersen pcye bağla istersen kutulayıp taşınabilir olarak kullan, ikisi de mümkün.. :)

dividi raytir için bişi söyleyemicem :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

EVeT arkadaşlar DVD wrter için yapılacabilecekler ve ayrıca ekran kartı ana karta gömükmü bi bilgisi olan varmı ?

Bunların kutusu ne diye geçiyo kardeşim netde ne diye aratacam alacam

biliyon mu

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

ekran kartını gömük olma ihtimali yüksek gömük olmasa bile masaüstünde kullanamazsın ha satabilirsin bir ihtimal

DVD-RW için dönüştürücü war mı bilmiyorum satabilirsin para eder

HDD arkadaşın dediği gibi kutu ile taşınabilir yapabilirsin Direk PC içine dönüştürücü aparat war mı onu bilmiyorum

Klavye çok değerlidir orjinalleri 80 100 dolar arası satılıyor sağlamsa ikinci el güzel paraya okutursun

hoparlöler bir işe yaramaz :D belki orjinal olarak satabilirsin

Ram satabilirsin

Anakart sağlammıdır bilmiyorum ama Laptop'un en değerli parçası :D

internette satışa çıkart orjinal ile değşitiren servisler Laptop parası alıyorlar aklında olsun

AMD Rulezzz =)
Toplam Hit: 1282 Toplam Mesaj: 4