folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Elimdeki Ses Dosyasının İçinde Belirli Bir Süre Sessizlik

Elimdeki Ses Dosyasının İçinde Belirli Bir Süre Sessizlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Elimdeki ses dosyasının içinde belirli bir kısmında sessiz kalmasını istiyorum.

23 nisan için hazırlamak lazım.  

Misal bir şarkı var 1.40 sn çalacak sonra 30 sn sessiz, 2.4 e kadar devam edecek ve 30 sn sessizlik sonra kalan kısım. 

Elle yap diyen olabilir. Tüm protokol orda olacak ve hata yapmak istemiyorum.

_PesimisT_ tarafından 20/Nis/16 20:56 tarihinde düzenlenmiştir

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek
    _PesimisT_ bunu yazdı

Elimdeki ses dosyasının içinde belirli bir kısmında sessiz kalmasını istiyorum.

23 nisan için hazırlamak lazım.  

Misal bir şarkı var 1.40 sn çalacak sonra 30 sn sessiz, 2.4 e kadar devam edecek ve 30 sn sessizlik sonra kalan kısım. 

Elle yap diyen olabilir. Tüm protokol orda olacak ve hata yapmak istemiyorum.

Abi herhangi bir ses editörüyle halledebilirsin. Örneğin SoundForge ile dosyayı açıp Process menüsünden volume seçeneği işini görecektir. Eğer o esnada müzik susacaksa, yani CD'lerdeki gibi sessizlik istiyorsan, yine aynı menüde Silent seçeneği mevcut.

İstersen ben halledeyim, cankirca gmail ile ulaşabilirsin.

Twitter: @CanKirca
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek

şarkıyı adobe audition ile aç sessiz kalmasını istediğin aralığı seç daha sonra sırasıyla effects/Amplitude/Normalize menüsüne geç ve değeri 0 girip uygula de.. bu şekilde o seçilen alan sessiz olacaktır.

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kofcu
    kofcu's avatar
    Erkek

microsoft movie maker en kolayı. kes ses kıs ses ekle vesaire herşeyi yaparsın. ses dosyası çıkışı veriyor mu bilmiyorum ama...

ben de sevgiden yanayım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Teşekkürler bir bakayım.  Birde o sessiz dediğim alanlar şarkı içine eklenecek yeni kısımlar.  Sessiz yerden sonra şarkı tekrar kaldığı yerden devam edecek.

Movie Maker mp3 vermiyor sanırım. 

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek

dediğim gibi basit ve etkili olarak adobe audition ile halledebilirsin.. movie maker sadece video ile birleşik ses üzerinde düzenleme yapmanı sağlıyor..

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    _PesimisT_ bunu yazdı

Teşekkürler bir bakayım.  Birde o sessiz dediğim alanlar şarkı içine eklenecek yeni kısımlar.  Sessiz yerden sonra şarkı tekrar kaldığı yerden devam edecek.

Movie Maker mp3 vermiyor sanırım. 

movie makerle çok rahat yaparsın. çıktıyı mp3 vermiyor. kaliteli wmv kaydet sonra çevir mp3e.

en kolayı her zaman movie maker ve painttir :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Acelesi yoksa upload edip pm at yarın gün içinde yapayım

Gene de tarif edeyim cool edit ya da Adobe için.

İlk kanala düzenleyeceğin ses dosyasını atarsın.

Alt kanala da herhangi bir ses dosyası atarsın. Sonra alt kanaldaki ses dosyası içine girer 30dnlik sample seçersin. Seçtiğin kısmı ya normalize ayarıyla ya da silence ayarıyla sıfırlarsın. Sonra bu 30snlik kısmı control c ile kopyalar istediğin yerlere yapıştırırsın ilk kanaldaki.

Sonrasında bu kanalı MP3 olarak kaydettiğinde görev tamamdır 

Mobilden yazdım dağınık olmuş olabilir kusura bakmayınız 

1049 tarafından 20/Nis/16 22:48 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Eyvallah hocam sağolasın... Şuan oturdum yapmak için maalesef müzikleri almayı unutmuşum... S.çtım desem yeridir, yarın prova vardı... Neyse sabah okulda halletmeye çalışırım. Şuan dediğiniz işlemler için başka bir mp3 üzerinde denemeler yapıyorum. Teşekkür ettim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

cool edit kullan, paintten hallice basitliği :)

Toplam Hit: 934 Toplam Mesaj: 10
ses işleme seste sessizlik