folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Elimizde Şişeler , Açılsın Meyhanalar, (Diye Süre Gelen Bi Parça Arıyorum Bilen Warsa Link Wersin )

Elimizde Şişeler , Açılsın Meyhanalar, (Diye Süre Gelen Bi Parça Arıyorum Bilen Warsa Link Wersin )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    elimizde şişeler , açılsın meyhanalar, (diye süre gelen bi parça arıyorum bilen warsa link wersin )

geçen gece 2 gibi adamlar içe içe gidiyodu arabada son ses bunu dinliyolardı çok hoşuma gitti bilen varsa link wersin yada kim söylüyo oda olur weya tam adını söylesin oda olur hepsi olur a.q :)

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Müslüm söylüyor..Dogru yere acsaydin konuyu arastirilirdi..

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    müslüm gürses ,
    çıkdıgı sene albümü toplatilmişti , Zincirler kuyusu mu zincirler gibi birşeydi albümü . KApansin camiler açilsin meyhaneler , allah babayi çagirin kadeh tokusturalim felan diye sözleri vardir.

piskopatmisin olm sen bu şarkiyi napacan

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek
    haji bu parçayı bulman çok zor çünkü bende müslümün tüm albümleri var yaklaşık 800 şarkı falan ama bu albumu kime dediysem sen ne diyon diyolar. Yani yasaklanmış bulamazsın anca M.İ.T gibi bi yerde yüksek makamlı olarak çalışırsan falan arşivlerde çıkar=)

Profile Tıkla Anlarsın?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Erkek
    1 yol daha war müslüm gürses şarkıyı sölerken kaydetcen dinlicen hep:D:Dheheehe

Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    yaw wardır a.q piyasada yaw weya siz bana albümün tam adını söyleyin ne yapar ne yapar bulurum

oda olmadı o odamları bi daha bulur ellerindeki kasedi alırım a.q

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Erkek
    M.İ.T. in elinden alırsın sen::D:D:D:D:D:D

Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marihuan_a
    marihuan_a's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu sarkının ismi açılsın meyhanelerdir yasaklı bir parça değildir sadece korsan albümde oldugu için bulunması zordur... içinde yıkılsın minareler die bi sözde yoktur...bunlar müslüm babayı kötülemek için uydurulan şeylerdir inanmayın sarkıyı upload ettim alttaki linkten indirebilirsin......

http://rapidshare.com/files/31776656/Acilsin_Meyhaneler__1_.mp3.html

Olmasaydı derdimiz söylermiydi MÜSLÜM abimiz.....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

şarkının melodisi çok güzel ama kimse bestesinin beethoven'in 5inci senfonisinden arak olduğunu bilmez..hani esinlenme felan değil direk aynısının kopyası.ali tekintüre gibi bir besteciye yakışmayan bir beste üstelik..

ayrıca bazı arkadaşlar biryerlerden sallamış sözleri böyle böyle diye. bu söylenilen efsanelerden ibaredir.

Toplam Hit: 2317 Toplam Mesaj: 9