folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Elinde 8000 Pointli Günü Geçmek Üzere Veya Geçmiş Rapidpremium Olan Varmı?

Elinde 8000 Pointli Günü Geçmek Üzere Veya Geçmiş Rapidpremium Olan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar kulanmayacagınız veya uzatmayacagınız rapidpremiumunuz varsa upload yapıcam premium uyeliginizi pm atarmısınız 0 pointli istemiyorum 8000 pointli olan varsa paylaşmak isterse minettar olurum

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

bende olcaktı dur bakayım hala çalışıyo mu

edit:çalışmıyo giriş yapılmıyo şifremi unuttum dedim mail adresini de kabul etmiyo

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Expiration date: Fri, 26. Dec 2008

Traffic left: 7 152 MB (+0 GB)
    RapidPoints: 8006

Server time: 23.11.2008 00:08:50

Used storage: 6 MB 
    RapidPoints PU: 0 TrafficShare left: 5.00 GB Files: 11

pm attım,sadece upload etmelik biraccount harbiden.. yalnız phisnged accountur yani ona göre + kul hakkdıır + limiti azalırsa sahibi çakıp geri aldırabilir paypal bilgileriye.. Yani bi işe yaramaz aslında ama taş atçamda kolum mu yorulcak diyerekten yolladım...

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

Expiration date: Fri, 26. Dec 2008

Traffic left: 7 152 MB (+0 GB)
    RapidPoints: 8006

Server time: 23.11.2008 00:08:50

Used storage: 6 MB 
    RapidPoints PU: 0 TrafficShare left: 5.00 GB Files: 11

pm attım,sadece upload etmelik biraccount harbiden.. yalnız phisnged accountur yani ona göre + kul hakkdıır + limiti azalırsa sahibi çakıp geri aldırabilir paypal bilgileriye.. Yani bi işe yaramaz aslında ama taş atçamda kolum mu yorulcak diyerekten yolladım...

-----------------------------
    Hocam ben upload yapıp puan kasıcam bölelikle günü geçmiş acountu upload puanlarıyla 1 ay ben kulanıcam amacım o senin verdigin acounta upload yapmam teşekür ederim düşünüp verdigin için ama dedigim gibi puan kasıp 8000 puanlı acounta 1 aylık kulanım kazandırmak amacım

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 1796 Toplam Mesaj: 4