Elinde 8000 Pointli Günü Geçmek Üzere Veya Geçmiş Rapidpremium Olan Varmı?
-
Merhaba arkadaşlar kulanmayacagınız veya uzatmayacagınız rapidpremiumunuz varsa upload yapıcam premium uyeliginizi pm atarmısınız 0 pointli istemiyorum 8000 pointli olan varsa paylaşmak isterse minettar olurum
-
bende olcaktı dur bakayım hala çalışıyo mu
edit:çalışmıyo giriş yapılmıyo şifremi unuttum dedim mail adresini de kabul etmiyo
-
Expiration date: Fri, 26. Dec 2008
Traffic left: 7 152 MB (+0 GB)
RapidPoints: 8006Server time: 23.11.2008 00:08:50
Used storage: 6 MB
RapidPoints PU: 0 TrafficShare left: 5.00 GB Files: 11
pm attım,sadece upload etmelik biraccount harbiden.. yalnız phisnged accountur yani ona göre + kul hakkdıır + limiti azalırsa sahibi çakıp geri aldırabilir paypal bilgileriye.. Yani bi işe yaramaz aslında ama taş atçamda kolum mu yorulcak diyerekten yolladım... -
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Expiration date: Fri, 26. Dec 2008
Traffic left: 7 152 MB (+0 GB)
RapidPoints: 8006Server time: 23.11.2008 00:08:50
Used storage: 6 MB
RapidPoints PU: 0 TrafficShare left: 5.00 GB Files: 11
pm attım,sadece upload etmelik biraccount harbiden.. yalnız phisnged accountur yani ona göre + kul hakkdıır + limiti azalırsa sahibi çakıp geri aldırabilir paypal bilgileriye.. Yani bi işe yaramaz aslında ama taş atçamda kolum mu yorulcak diyerekten yolladım...
-----------------------------
Hocam ben upload yapıp puan kasıcam bölelikle günü geçmiş acountu upload puanlarıyla 1 ay ben kulanıcam amacım o senin verdigin acounta upload yapmam teşekür ederim düşünüp verdigin için ama dedigim gibi puan kasıp 8000 puanlı acounta 1 aylık kulanım kazandırmak amacım