Elinde Chat Apleti Olan Varmı?
-
Beyler bayanlar Eschat patlamiş Javadan dolayi girişleri sıkıntılı Chat apleti varsa elınızde paylasırsanız cok ıyı olur..
-
chat apleti neymiş? ben mi çok cahil kaldım :D
-
detCode bunu yazdı
chat apleti neymiş? ben mi çok cahil kaldım :D
Userın webden girişini saglayan yazilim hocam :D Eschat vardi parali o suan sikintili.
-
Yazabilicek kımse varmı ıcınızde?
-
h2run bunu yazdı
buyur bunlardan birini kullanabilirsin
http://www.vedetta.com/ajax-irc-clients-list
caagroup tarafından 19/Nis/14 01:09 tarihinde düzenlenmiştir -
caagroup bunu yazdı
Saol hocam .. istedigim daha profosyonelce bırsey suan sitelerin kullandıkları var birisi 250tl istiyor digeri 1500tl istiyor :) birini bulursam uygun fiyata yazdırırım bu rakamlara yakın.
-
h2run bunu yazdıcaagroup bunu yazdı
Saol hocam .. istedigim daha profosyonelce bırsey suan sitelerin kullandıkları var birisi 250tl istiyor digeri 1500tl istiyor :) birini bulursam uygun fiyata yazdırırım bu rakamlara yakın.
profesyonel olan/beğendiğin bir demo linki verebilirmisin / ek olarak sunucu seninmi? seni tamamen javadan kurtarabilirim :)
-
caagroup bunu yazdıh2run bunu yazdıcaagroup bunu yazdı
profesyonel olan/beğendiğin bir demo linki verebilirmisin / ek olarak sunucu seninmi? seni tamamen javadan kurtarabilirim :)
sohbet net in chat appleti cok hosuma gıdıyor hocam onun ıcın suan 1500tl ıstıyorlar Java zaten suan öldü .. Sohbet net in aynısını yazabilecek birisi varsa 400tl verebilirim. Sunucu benım :)