Elinde Kasa İçi 3 Lü Power Çoklayıcı Olan Varmı?
-
beyler elinde olan varsa göndere bilirmi ? şimdi gittigidiyorda felan var 2 lira kargoda koyacan 6-7 liraya patlayacak elminde olan varsa ptt kargo ile gönderirmi? 5 lira gönderem yada 5 liralık kontör yükleteyim
-

resimde koyam :)
-
bildiğin yakınında bir cafe neyn yok mu ordan ödünç al :P
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
bildiğin yakınında bir cafe neyn yok mu ordan ödünç al :P
-----------------------------lazım kullanacam hoca da hepsine sordum hiç birinde yok ufacık meret lazım oluyo işte
-
hocam ne yapıcam power coklayıcıyı? :D:D bayagı guclu yapıcan heralde:D:D
-
ulas bunu yazdı:
hocam ne yapıcam power coklayıcıyı? :D:D bayagı guclu yapıcan heralde:D:D
-----------------------------hoca yer yok cd romdan çıkarıp hdd e takıyom ordan cd rom a çıkışları yetersiz kalıyo
harbi lazım la elinde olan yokmu a.q
-
bunları görünce aklıma staj günlerim geldi vestele çinden 160.000 adet gelmişti.Bizde kalite kontrol olarak bunları kontol ediyorduk kablo yerleri ile söketin doğru takılıp takılmadığı :) 3 ay gözüm bunlardan başka şey görmedi stajeriz diye bize kakaladılar.
edit:hocam yokmu yakında pc parçası satan yer.
-
neyse 2 liralık şey 10 liraya patlayacak artık ne yapalım
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yakınlarda bi bilgisayarcı falan yokmu yada eski bi kasanın powerinden kabloları kesip yama yapsan bu kadar kastırmaya gerek yok
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yakınlarda bi bilgisayarcı falan yokmu yada eski bi kasanın powerinden kabloları kesip yama yapsan bu kadar kastırmaya gerek yok
-----------------------------yan powerın çıkışından veriyordum oda hddi bozmaya başlamıştı neyse sipariş ettim 8,24 lira oldu