Elınde Klavyeli Telefonu Olupta Satabilicek ?
-
Üstadlar tel perte çıktı malum internette araştırıpta paramı biriktiripte alma açısında tek alabiliceğim ve ilanını buldugum iki tel
Zaten 8520 kullanıcıyım;
Htc Chache ;
ve
Blackberry 9300 ;
Edit ; Samsung Galaxy Pro yu buldum oda 220den aşaya değil
Bana bu ıkı telde olur temız ama ikiside 100tl idi. Şimdi arıyorum başka varmı dıye yok abi androıd falan olsa iyi olurdu başka tel yok piyasada klavyelı başka tel yok resmen örnek sunabılıcek elımde var şu telden klavyelı androıd falan diyip uygun fiyata verebilicek olan varmı veya bu iki telden birinide acıl almam gerek
-
tertermiz bold 9700 var düşünürsen
-
celik bunu yazdı
Pm ile sordum hocam
-
EricNorthman bunu yazdı
Üstadlar tel perte çıktı malum internette araştırıpta paramı biriktiripte alma açısında tek alabiliceğim ve ilanını buldugum iki tel
Zaten 8520 kullanıcıyım;
Htc Chache ;
ve
Blackberry 9300 ;
Edit ; Samsung Galaxy Pro yu buldum oda 220den aşaya değil
Bana bu ıkı telde olur temız ama ikiside 100tl idi. Şimdi arıyorum başka varmı dıye yok abi androıd falan olsa iyi olurdu başka tel yok piyasada klavyelı başka tel yok resmen örnek sunabılıcek elımde var şu telden klavyelı androıd falan diyip uygun fiyata verebilicek olan varmı veya bu iki telden birinide acıl almam gerek
hocam e72 var 50 liraya veririm
-
celik bunu yazdı
nekadar?
-
hipokondriyak bunu yazdıcelik bunu yazdı
nekadar?
bende pm attımda geri dönüş olmadı
-
hocam bende bir 8520 vardı ve bildiğin gibi o lanet telefonun tüm plastikleri zamanla düşüyor ve aşırı ağır sümsük bir işletim sistemi var :D blackberry'den yana olma derim hatta tuşlu takıntının sebebi hızlı yazmaksa bende ilk dönem öyle düşünüyordum, discovery aldım swiftkey ile baya hızlı yazdığımı ve bb klavyesine göre daha az yorulduğumu fark ettim
-
TheKorsans bunu yazdı
hocam bende bir 8520 vardı ve bildiğin gibi o lanet telefonun tüm plastikleri zamanla düşüyor ve aşırı ağır sümsük bir işletim sistemi var :D blackberry'den yana olma derim hatta tuşlu takıntının sebebi hızlı yazmaksa bende ilk dönem öyle düşünüyordum, discovery aldım swiftkey ile baya hızlı yazdığımı ve bb klavyesine göre daha az yorulduğumu fark ettim
Hocam zaten dokunmatık ve aynı zamanda klavyelı ıstememın tek sebebı ellerımde asırı terleme var hastalık derecesınde belkı oyledırde ben hıc gostermedım o yuzden kullanamıyorum helekı ısım mesajla oldugu ıcın Iyıce yalan oluyorum blackberrye gelırsek Allah hepsının belasını versın bezdım artık