Elinde Motor Olan Mürid?
-
Sevgili mürid kardeşlerim, elinde dc, 12 volt, 1000-2000 veya üstü RPM ye sahip bu tarz bi motor varsa elinizde bi yardım edin bir proje n için motora ihtiyacımız var ama bu özelliklerde bir motoru karşılayacak kadar maddi güce sahip değiliz daha doğrusu elimizde ne var ne yoksa diğer malzemelere yatırdık motorlara para kalmadı :)
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------Sevgili mürid kardeşlerim, elinde dc, 12 volt, 1000-2000 veya üstü RPM ye sahip bu tarz bi motor varsa elinizde bi yardım edin bir proje n için motora ihtiyacımız var ama bu özelliklerde bir motoru karşılayacak kadar maddi güce sahip değiliz daha doğrusu elimizde ne var ne yoksa diğer malzemelere yatırdık motorlara para kalmadı :)
-----------------------------mürid hannibalganda türlü çeşitli motorlar vardı, ona bir sor istersen.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Programmer bunu yazdı:
-----------------------------Sevgili mürid kardeşlerim, elinde dc, 12 volt, 1000-2000 veya üstü RPM ye sahip bu tarz bi motor varsa elinizde bi yardım edin bir proje n için motora ihtiyacımız var ama bu özelliklerde bir motoru karşılayacak kadar maddi güce sahip değiliz daha doğrusu elimizde ne var ne yoksa diğer malzemelere yatırdık motorlara para kalmadı :)
-----------------------------mürid hannibalganda türlü çeşitli motorlar vardı, ona bir sor istersen.
-----------------------------aynen onda motor vardır.
gayette iyidir tekleme filanda yapmaz. 1000 devir döndürür mü bilmiyorum ama çok güç harcatırlar.