Elinde Motor Olan Mürid?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sevgili mürid kardeşlerim, elinde dc, 12 volt, 1000-2000 veya üstü RPM ye sahip bu tarz bi motor varsa elinizde bi yardım edin bir proje n için  motora ihtiyacımız var ama bu özelliklerde bir  motoru karşılayacak kadar maddi  güce  sahip değiliz daha  doğrusu elimizde ne var ne yoksa diğer malzemelere yatırdık motorlara para kalmadı :) 

Ayet var, ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Programmer bunu yazdı:
    -----------------------------

Sevgili mürid kardeşlerim, elinde dc, 12 volt, 1000-2000 veya üstü RPM ye sahip bu tarz bi motor varsa elinizde bi yardım edin bir proje n için  motora ihtiyacımız var ama bu özelliklerde bir  motoru karşılayacak kadar maddi  güce  sahip değiliz daha  doğrusu elimizde ne var ne yoksa diğer malzemelere yatırdık motorlara para kalmadı :) 

mürid hannibalganda türlü çeşitli motorlar vardı, ona bir sor istersen.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

Programmer bunu yazdı:

mürid hannibalganda türlü çeşitli motorlar vardı, ona bir sor istersen.

aynen onda motor vardır.

gayette iyidir tekleme filanda yapmaz. 1000 devir döndürür mü bilmiyorum ama çok güç harcatırlar.

http://www.leyladansonra.com/
Toplam Hit: 792 Toplam Mesaj: 3