Elinde Sağlam Bi Fake Olan ??
-
elinde sağlam bi fake olan varmı ??
aradım ama tüm fake ler çalışmıyor elinde olup dabenimle paylaşacak bi mürid varmı ?
-
hocam eğer öylesine zevk için mail indireceksen http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=34423 buraya bak derim.Bırak fake işlerini programlama dili öğren sistemleri öğren msn hack mail hack keylogger trojan vs.. kolpa işlerdir işine yaramaz.
Ancak yok önemli bi mevzu dersen diyecek bşiiyim yok.
-
fakei actırtıp giris yaptırtcaına xss gömsene :) suan okuldaım yanmda hec yok ama aksam cafeye gideblrsem orda dosyalarmda vardı gerci bi kac ksi dün bazıları kapandı dio ama bi kontrol edeym bunlar public deeldi kapanmamıs olabilr eer kapanmadıysa xssle halledersn yapcaını
-
xss hakkında bilgim yok , nasıl yapacağımı bilmiyorum ,
zumsuk hocam aslında dediğin doğru ama şimdi hack benim fantazim değil bi kere lazım olduğu için arıyorum
salağın teki zaten yiyeceğinden eminim :) ondan fake arıyom yoksa nnapacam hackleyip :))
-
ne fake i lazim site girisi mi mail girisimi yada hangi mail adresi yada oncelikle sen fake in ne oldugunu biliyomusun
-
Arkadaş bende var bana pm atarsan ayarlarız
-
samurai : : ne fake i lazim site girisi mi mail girisimi yada hangi mail adresi yada oncelikle sen fake in ne oldugunu biliyomusun
-----------------
öncelikle fake ne olduğunu biliyorum, bilmesem bilmediğim bişey için istekde bulunmam!
bana sağlam bi fake lazım, fake ile herhalde oyun oynamıycam ne olursa olsun tasarımı bile olmasa olur sadece göndere basınca mail ve şifreyi göndersin yeter .