Elinde Sağlam Snowboard Takımı Olan Varmı
-
bana snowboard takımını bulabileceğim bi mağaza ismi. öncelik izmirde.
yada elinde 2, el snowboard takımı satabilecek bi arkadaş varmı acaba aranızda. nerden temin edebilirim. snowboard takımını.
koskoca izmirde snowboard takımı bulamadım. ( aslında pek bakaladım , netten araştırdım :) )
-
la bu temmuz cehenneminde netçen kar kayağını?gtümüzden buz gibi ter akarken hıh?
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
la bu temmuz cehenneminde netçen kar kayağını?gtümüzden buz gibi ter akarken hıh?
yıllık iznimde allah izin verirse ( snowboard takımı alabilirsem ) tatile gidecem. şimdiden takım arıyom ... -
bir şortla kendini akdeniz'in serin sularına atmak varken snowboarduydu,beresiydi,gözlüğüydü ıvırıydı zıvırıydı uğraşmak pek akıl kârı değil.sende her türk genci gibi deniz,güneş,kum,kızlar gibi etkenlerin güzelliğinden dem vursana.ha sanane be manyak diye cevapda verebilirsin.
-
Triumph bunu yazdı:
bir şortla kendini akdeniz'in serin sularına atmak varken snowboarduydu,beresiydi,gözlüğüydü ıvırıydı zıvırıydı uğraşmak pek akıl kârı değil.sende her türk genci gibi deniz,güneş,kum,kızlar gibi etkenlerin güzelliğinden dem vursana.ha sanane be manyak diye cevapda verebilirsin.
yok kardeşim ya gidecem imkanım yok şu an denize fln haftada bi gün iznim oluyoo. iş nedeniyle hiç bişi yapamıyom işte tatil planım snowboard . bi tane takım alabilsem snowboard sporu var aklımda ;)deniz kum bu sene hayal ;) benim için.
-
yok mu kimseciklerde snowboard takımı
-
kipa da satılıyor..
-
amele_2 bunu yazdı:
kipa da satılıyor..
balçovadaki kipamı kardeşim ...