Elinde Veya Tanıdıgında Husky Olan Varmı
-
arkadaslar benim diger evimde 3 tane alman kurtum var istanbuldaki evime husky almayı dusunuyorum eger elinde olan tanıdıgı olan varsa süper olur fazla bi fiyatta istemeyin ogrenciyiz malum
-
Evet arkadaşlar bende meraklısıyım, saf yavru fiyatlarını bilen var mı yada bi ilgi net adresi?
-
Şehir: Türkiye Eskişehiracele satılık husky fiyatı 150 YTL
Ücret: YTL 150,00
Veriliş Tarihi: 11-Eyl-07
Irk: Sibirya Kurdu (Husky)
6 aylık erkek husky mavi gözlü şirin bir köpek acele satmam lazım 05064127911
rejeepp@hotmail.com (Eskişehir/Sultandere)
-
hacı 6 aylık büyük yav. 1 aylık fln olsa neyse. Sende fiyat baya baya düşükmüş, normalde petshoplar 600-500 arası dio kardeş, saol genede
-
cok seviyorum bu huskyi cok süper bisi
-
valla bi bulamadım sunu ya var olmasına varda 600 650 istiyorlar :S cokta istiyorum yapacak bisi yok gibi gozkuyor
-
öğrenci evindeyken...husky vardı bahcede bakardık...sol gözünde de çizik vardı faça gibi :D ...karizma duruyordu...bende çok severim huskyi...istanbulda annem izin verse hiç düşünmem alırım bir tane...
-
valla cok arıyorumda cok para istiyorlar ya
-
Petshop filan değilde siz üretim çiftliklerine baksanız daha iyi olur onlar maşallah köpekleri sürekli çiftleştirdiği için oralarda daha ucuz :D
-
şöle 1aylık falan husky bulanlar fiyat yazarlarsa iyi olur...ufakdan heves etdim yine :D ama annem evde izin vermeyecegi için fazla umudum yok :D fakat yinede fiyatlerını öğrenmek iyi olur belki besleme imkanım olur :D
Toplam Hit: 2515 Toplam Mesaj: 10