folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Elinde Virüs Kaynak Kodu Olan Varmı

Elinde Virüs Kaynak Kodu Olan Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilemem83
    bilemem83's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mürid arkadaslar elinde herhangi bir virüsün kaynak kodu olan varmı bişi yapacağımdan değil incelemek istiyorum..:) yanlış anlamayın..son bi kaç gündür program dilleriyle uğraşıyorum..bi sürü döküman falan okudum virüs kodunu merak ettim bulamadım...yardım etseniz..

Sizler, Bizlerden Mekanik Sinyaller beklerken , Bizler de Sizlerden Beyin Sinyalleri bekliyoruz!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    aga hangı dılde ıstıyosun ona göre c++'nı delphımı vbmı phpmı:P hangı dılde ama sana önerım vısual vıruslerı ıyıdır  :D

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

End0t0ksiN bunu yazdı:
    -----------------------------
    aga hangı dılde ıstıyosun ona göre c++'nı delphımı vbmı phpmı:P hangı dılde ama sana önerım vısual vıruslerı ıyıdır  :D

bana php olanını versene:D 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bilemem83 bunu yazdı:
    mürid arkadaslar elinde herhangi bir virüsün kaynak kodu olan varmı bişi yapacağımdan değil incelemek istiyorum..:) yanlış anlamayın..son bi kaç gündür program dilleriyle uğraşıyorum..bi sürü döküman falan okudum virüs kodunu merak ettim bulamadım...yardım etseniz..
    love you later virüsü  var karde laveyou.vbs uzantılı araştır bul netten inceleyebilirisn. ayrıca açtın mı mp3,doc ,xls dosyaların kafadan kayboluyor kayboluyor dediğim boyutları düşüyor. sen araştır anlarsın kardeş ;)

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
Toplam Hit: 1925 Toplam Mesaj: 4