folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eller Serbest (Güneşten Koruma) Şemsiyesi Arıyorum.

Eller Serbest (Güneşten Koruma) Şemsiyesi Arıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Aşağıdakine benzer şemsiye satan bir yer varmı? İnternette yabançı sitelerde 6$ gibi rakamla var ama şemsiye almaya abd yede gidilmez. :-) Doğada fotoğraf çekmeye meraklıyımdır. Tepemden aşağı, yağmur, karabatak b.ku vb. sıklıkla düşer.

Eller%20serbest%20şemsiye

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-diger-her-sey-siradisi-urunler-semsiye-sapka-45597468/detay

http://www.bayhesap.com/firsat.php?fi=3558&fb=Semsiye-Gunes-Sapkasi-2-Adet---Fiyat-599-TL

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

bu aparattan bitane bende aldım :D  takmıyorum ama bunu takıp yağmurlu günlerde takanları değişik gelmişti :D 

adam elde satıyordu 5 liraya flaan aldım baya dandik ama iş gören bişeye benziyor. kafada tutan bölümü lastik rüzgarda falan kafada durmaz.güneşte iyi olabilir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

istanbuldaysan eğer eminönünde ido iskelerinin olduğu tarafta birisi satıyor.Her gittiğimde görüyorum adamı.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
Toplam Hit: 1842 Toplam Mesaj: 5