Eller Serbest Modu
-
s.a. arkadaşlar android telefonum var samsung s3 mini. eller serbest modu diye bişey var ayarlarından bunu aktif edince arayan kişinin adını söylüyor. ilk zamanlar ingilizce lisanıyla söylüyordu ama sonra ne olduysa baya baya türkçe söylüyor. şimdi aklıma şöyle bişey geliyor. madem eller serbest diye bişey var tamam arayanı söylüyor bide kulağa götürünce açılıyor mu? yani şöyle hareket sensörü olabilir kulağa götürdüğünü anlayacak bişey, yada baya bi uçayım mikrofona sağlam bi ses geldiğinde açılabilir mi? (:
-
O dediğin kulağa götürünce açılma özelliği LG ve Sony telefonlarda standart geliyor hocam. Uygulama ile olur mu bilmem ancak stabil olmaz.
Kaldı ki S3 Mini'nin eti budu belli.
-
On kameranin yanindaki sensor sayesinde kulaga goturdunu zaten anlayabiliyor. Kulaga goturunce telefonun ekraninin kararmasi da bu sensor sayesinde oluyor. Isletim sistemi uzerinde yapilacak basit bir oynama ile kolaylikla bunun gerceklestirilebilecegine inaniyorum.
-
matr0x bunu yazdı
On kameranin yanindaki sensor sayesinde kulaga goturdunu zaten anlayabiliyor. Kulaga goturunce telefonun ekraninin kararmasi da bu sensor sayesinde oluyor. Isletim sistemi uzerinde yapilacak basit bir oynama ile kolaylikla bunun gerceklestirilebilecegine inaniyorum.
aaa evet doğru. böyle bişey vardır illaki ama nedir? duyan eden yok mu? yada böyle bişey yapabilecek şeyli arkadaş var mı? (:
-
Beni aşar. Yapabilsem sırf senin için yapardım hocam.
-
SkynetX bunu yazdı
Beni aşar. Yapabilsem sırf senin için yapardım hocam.
çok sağol hocam zaten rahat konuşamadığım için bana hiç lazım değil. öyle bi aklıma geldide ondan sorayım dedim.
-
yok mu hiç duyan eden yaa.