Email Marketing Le Uğraşan Mürid

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

merhabalar.

online giyim satışıyla ilgili bi firmada çalışıyorum sosyal medya konusunda benden destek bekliyolar emaille reklam yapan bikaç yerle konuşmuşlar. tahribatta bu işleri yapan birileri vardır diye düşünüyorum. yardımcı olucak mürid olursa pm beklerim 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

kaç üye var sitede mailing düşündüğün kadar etkili olmayabilir datan zayıfsa eğer

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Konuyu takip ediyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

arkadaşın istediği sanırım yeni müşteri getiricek bir mail zımbırtısı. hacım artık eskisi kadar mailleri ipleyen yok. onun yerine facebook gruplarına reklam vermeniz daha iyi olur. paranız çoksa kanallara reklam verin. reklam konusunda mail işi yapmayın sakın. kitlenize uygun web sitelerine reklam verin. daha iyi olur yani. mail reklam yapalar napolyon var diye biliyorum böyle bi hizmeti olan. çok para isterler. https://www.napolyon.com/icerik/Kurumsal.aspx

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

http://postala.co/ var bildiğim bir de dekoreko diye bir sitenin mailini atan kaliteli bi yer vardı ama hatırlamıyorum. takipteyim.

Hoop.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bboy_kaya
    bboy_kaya's avatar
    Erkek

interfector bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşın istediği sanırım yeni müşteri getiricek bir mail zımbırtısı. hacım artık eskisi kadar mailleri ipleyen yok. onun yerine facebook gruplarına reklam vermeniz daha iyi olur. paranız çoksa kanallara reklam verin. reklam konusunda mail işi yapmayın sakın. kitlenize uygun web sitelerine reklam verin. daha iyi olur yani. mail reklam yapalar napolyon var diye biliyorum böyle bi hizmeti olan. çok para isterler. https://www.napolyon.com/icerik/Kurumsal.aspx

-----------------------------

interfector arkadaşıma katılıyorum. şahsi fikrimi söylemek gerekirse, reklam maillerinin hiçbirisini okumuyorum ve hatta şunu söyleyeyim maille reklam yapan firmalar kalite ve güven eksikliği hissettiriyor nedense bana. hocam, madem online alışveriş işindesiniz, yazdırın bir facebook uygulaması, işte üye olana 10tl, arkadaşını çağırana bilmem ne, emin ol daha başarılı bir reklam kampanyası olur. bana kalırsa artık, internetten reklam işi sosyal medya denilen yerde (facebook, twitter ki ilerde google+) 

Love is nothing without fucking!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

bende email olayının çok zayıfladığına inanıyorum artık etkili bi silah değil

reklam demişken : http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2012/02/15/jet-fadila-7-yildizli-ceza

habere göre 652 bin 432 TL ceza verilmiş tüm gazeteler ve televizyonlar haber yaptı 

reklamın iyisi kötüsü olmaz o paraya tüm gazate,tv,web sayfalarına reklam verilmez zaten ana haberlerde dakikalarca konuşuldu vs. 

bazen düşünüyorum bilinçlimi diye neden olmasın ?

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kulaksiz
    kulaksiz's avatar
    Erkek

Merhaba, 

Ben Türkiyenin önde gelen e-ticaret sitelerinden birinde e-ticaret müdürü olarak çalışıyorum. 

istifamı verdim, bu haftasonu işten ayrılıp kendi şirketimi kuruyorum. 

email marketing, viral marketing - sosyal medya konularında yardımcı olurum, fakat bu haftasonuna kadar işte olduğum için haftasonu itibari ile görüşebiliriz. 

Toplam Hit: 923 Toplam Mesaj: 8