Emaillerin Junk'a Dusmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Beyler acayip sorunum var yeni kesfettim outlookdan email atiyorum attigim maillerin hepsi adamlrin junk ina dusuyor ne istir anlamadim :/  mail adresim sadece is vs icin mail atmak icin kullaniyorum olayi nedir bunun nasil duzeltebilirim.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

@ den sonrası ne mailin ? şahsi mi bilindik firmamı ?

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

sahsi hocam xx@hotmail.com  bi olayida yok yani toplasan 10 mail anca attim hesaptan simdiye kadar 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

hocam aklıma gelen şeylerden birisi ip static mi ? eğer staticse ip karalisteye düşmüş olabilir ondan gelen her faaliyette belki sıkıntı çıkarır.

staticse şurdan bi kontrol et http://multirbl.valli.org/ eğer değil ise 

pcde mallware virüs falan olma ihtimali geliyor aklıma outlook a kod enjekte ediyor olabilir.

bunların dışında outlook sürümün kaçaksa ve 2014 gibi bir sürümse belkide bu yüzden cinslik olsun diye yapıyor olabilir microsoft bu :D 

olmazsa http://multirbl.valli.org/ sitesine gir hocam ordaki en alt seceneğe tıkla sana bir mail adresi veriyor ona mail atmanı istiyor sıkıntıyı anlaman açısından analiz yapıyor

yada microsoft abimize bi ticket yolla böyle böyle diyerek

furkiak tarafından 08/Ağu/15 10:36 tarihinde düzenlenmiştir

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

hocam chromedan girip direk mail atiyorum ayri program falan kullanmiyorum. diger adresimden atinca sknti yok onlar gidiyor olayi cozemedim bende microsoft a maill attim :D forumlarindada konu actim bakalim nedicekler. %99 sacma sapan bir olaydir bende diyorum maillerime niye cvp alamiyorum :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

hocam furkiak sana @ işaretinin sağ tarafını sormuş sen sol tarafı diyor bir de şahsi diyorsun @hotmail.com diyip :D:D şayet atıyorum @absolut.com olsaydı o zaman şahsi demen gerekirdi.  Buna göre de mail server tarafında bir takım ayarlar yapman gerekirdi. bir de junk maile düştüğünden emin misin? bana bir mail at bakalım: sadikpoyraz01@gmail.com

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

hocam sen anladin iste hotmail.com normal adress :D cvp geldi telefon numaranizi guncelleyin die ne alakaysa cozemedim ama yeniledim suan normallere gidiyor msjlarim.

boyle sacma bir olay gormedim tel no yuzunden direk junka yonlendirmemi olur. Basina gelen olursa telefonun nosunu guncellesin yada yoksa eklesin.

Toplam Hit: 2624 Toplam Mesaj: 6
mail junk