Embed Kodu Blocklanmış Videoyu Çekme
-
blog a video aktarmak istiyorum fakat embeb kodu nu kaldırmışlar nasıl alabilirim
not : youtube -
indirip kendi hesabına yükleyebilirsin
-
çektigim film hocam bu baya uzun sürer pratik bi şey lazım
-
linki vermeden üzerinde denemeler yapmadan nasıl bilmemizi bekliyorsun ? Müneccimmiyiz ?
-
youtube den videoya gir ctrl u ya bas (sayfa kaynağını göster) ctrl f e bas ve embed yaz <embed type= ile başlayan kod gelene kadar bas embed a <embed type= ile başlayan kod embed kodudur.
-
FiL3MAN bunu yazdı:
-----------------------------youtube den videoya gir ctrl u ya bas (sayfa kaynağını göster) ctrl f e bas ve embed yaz
-----------------------------youtube embed kodlarını yasaklamadıki share butonuna basıp embed seçeneğini seçince gösteriyor iframe olarak gösteriyor aşşada eski embed kodunu göster diyince eski modda bile gösteriyor....
adamın bloğa eklediği metin editörü <embed> kodlarını yasaklamış sanırım
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------FiL3MAN bunu yazdı:
-----------------------------youtube den videoya gir ctrl u ya bas (sayfa kaynağını göster) ctrl f e bas ve embed yaz
-----------------------------youtube embed kodlarını yasaklamadıki share butonuna basıp embed seçeneğini seçince gösteriyor iframe olarak gösteriyor aşşada eski embed kodunu göster diyince eski modda bile gösteriyor....
adamın bloğa eklediği metin editörükodlarını yasaklamış sanırım
-----------------------------Embedding disabled by request...
http://www.youtube.com/watch?v=QdeotUTBoR4
bak bakalım direk gösteriyor mu ?
benim dediğim yöntem ile oluyor denedim