Emici Kağıt Ofset Baskı Ve Kesimi
-
Müritler araçlarda bulunan asma kokuların nasıl yapıldığını merak ediyorum. Özellikle özel kesim işlemini bu konuda yardımcı olabilecek ya da bu işi yapan varmı?
-
hocam kokuyu bilmem ama yapısal olarak süngerimsi birşeyin içine emdiriyorlar gibi, kesme işi dersen benim çalıştığım matbaada özel bıçak hazırlatıyorlardı böylece normal kareli ölçüde bir kağıdı istenen şekilde kesebiliyorları, bildiğim kadarıyla istanbul beyazıtta bıçak hazırlayan yerler var.
-
oto kokusu olarak online birçok matbaada var en azından fiyat fikrin olur..
-
Kokuyu nasıl kağıda emdirdiklerini bilmem ama, özel kesim için matbaacılar özel kesim kalıbı yaptırırlar.

Bir etiketin kesim kalıbının tasarlanması aşaması..

Bu da kesim kalıbıdır... Bu kesim kalıbı ile basılmış materyal kesilir...
-
SerYolcu bunu yazdı
Kokuyu nasıl kağıda emdirdiklerini bilmem ama, özel kesim için matbaacılar özel kesim kalıbı yaptırırlar.

Bir etiketin kesim kalıbının tasarlanması aşaması..

Bu da kesim kalıbıdır... Bu kesim kalıbı ile basılmış materyal kesilir...
süper kalıpları merak ediyordum. nasıl hazırlanıyor. nasıl kesim oluyor kaynakta verirsen senden iyiyisi yok
-
aynen benimde bunu gördüğüm iyi oldu.
Yani şimdi baskı tamamlandı karton plakalara diyelim. Daha sonra ayrı bir makinada kesme işlemine giriyor doğrumu? -
ZaZu bunu yazdı
Yani şimdi baskı tamamlandı karton plakalara diyelim. Daha sonra ayrı bir makinada kesme işlemine giriyor doğrumu?Evet aynen... Ayrı bir makinada baskı işlemi yapılıyor, başka bir makinada ise kesim işlemi yapılıyor...
futurist bunu yazdısüper kalıpları merak ediyordum. nasıl hazırlanıyor. nasıl kesim oluyor kaynakta verirsen senden iyiyisi yok
Bu kalıpları hazırlayan özel işletmeler var. Yani evde hazırlanacak kadar kolay bir işlem değil.
İnternette matbaa kesim kalıbı diye arama yaparsan bu tür firmaları bulabilirsin..
Benim bulduklarım, http://www.ozkardesler.com/
-
SerYolcu bunu yazdıZaZu bunu yazdı
Yani şimdi baskı tamamlandı karton plakalara diyelim. Daha sonra ayrı bir makinada kesme işlemine giriyor doğrumu?Evet aynen... Ayrı bir makinada baskı işlemi yapılıyor, başka bir makinada ise kesim işlemi yapılıyor...
futurist bunu yazdısüper kalıpları merak ediyordum. nasıl hazırlanıyor. nasıl kesim oluyor kaynakta verirsen senden iyiyisi yok
Bu kalıpları hazırlayan özel işletmeler var. Yani evde hazırlanacak kadar kolay bir işlem değil.
İnternette matbaa kesim kalıbı diye arama yaparsan bu tür firmaları bulabilirsin..
Benim bulduklarım, http://www.ozkardesler.com/
çok sağolun
-
hocam onlar kalıp değil bıçaktır.Kesimleri farklı farklıdır (düz kesim oval kesim özel kesim vs ) o bıçaklarda lazerle yapılır.Makinesi var tahtayla bıçağı koyuyorsun o şablona göre o bıçağı çıkartıyor . min 20 tl den başlıyor kartvizit bıçakları.