folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eminevim - Emin Oto Hakkında Soru

Eminevim - Emin Oto Hakkında Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marslan
    Marslan's avatar
    Erkek

Bu kurumdan hiç araba veya ev alan oldu mu ? Hakkında olumlu/olumsuz bilgisi olan varmı ?

Bana avantajlı gelen yanı 

Hiç paran olmadan sisteme dahil oluyorsun ertesi ay bir araba/ev sahibi olabilme ihtimalin var (son kişide sen olabilirsin!)

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

forumda bir mürid konu açmış ve bunların 3 kağıdını net bir şekilde ortaya çıkarmıştı. düşün ki bankaya ödediğin faiz bunların sistemiyle kafa kafaya geliyor. 

ekleme: Bu tipler nasıl tipler biliyormusun. Faiz haram diyip katılım ücreti talep eden karaktersiz dinsiz kafirler bunlar. Bunların alayı müslümanlığı kar elde etmek için kullanıyorlar. Bakınız baş padişah!

rappermcs tarafından 18/Şub/13 13:39 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

abi türkiye finans'a git %20 sini ver paranın al evini arabanı vadeni öde insan gibi uğraşma.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sedergine
    sedergine's avatar
    Erkek

Sağlam adamlardır.Ben kendim girdim daha sonra ayrıldım bir sıkıntı yasamadım.ara görüş kafana yatarsa girersin yoksa girmezssin

ET GİREN YERE, DERT GİRMEZ.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

geçen sene araba aldım.

Naber la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

ev aldım. şu ana kadar şikayet yoktur firmayla ilgili. ama ileride ne oalcağını bilmek zordur.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

forumda bir mürid konu açmış ve bunların 3 kağıdını net bir şekilde ortaya çıkarmıştı. düşün ki bankaya ödediğin faiz bunların sistemiyle kafa kafaya geliyor. 

ekleme: Bu tipler nasıl tipler biliyormusun. Faiz haram diyip katılım ücreti talep eden karaktersiz dinsiz kafirler bunlar. Bunların alayı müslümanlığı kar elde etmek için kullanıyorlar. Bakınız baş padişah!

Neye dayanarak böyle diyorsun, hangi islami kurala dayandırarak bu insanları bu şekilde suçluyorsun. Eğer Müslümansan haklarına girdin haberin olsun. Cahillik yapmayın.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 1372 Toplam Mesaj: 8