Eminevim - Emin Oto Hakkında Soru
-
Bu kurumdan hiç araba veya ev alan oldu mu ? Hakkında olumlu/olumsuz bilgisi olan varmı ?
Bana avantajlı gelen yanı
Hiç paran olmadan sisteme dahil oluyorsun ertesi ay bir araba/ev sahibi olabilme ihtimalin var (son kişide sen olabilirsin!)
-
forumda bir mürid konu açmış ve bunların 3 kağıdını net bir şekilde ortaya çıkarmıştı. düşün ki bankaya ödediğin faiz bunların sistemiyle kafa kafaya geliyor.
ekleme: Bu tipler nasıl tipler biliyormusun. Faiz haram diyip katılım ücreti talep eden karaktersiz dinsiz kafirler bunlar. Bunların alayı müslümanlığı kar elde etmek için kullanıyorlar. Bakınız baş padişah!
rappermcs tarafından 18/Şub/13 13:39 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.tahribat.com/Forum-Eminevim-Ile-Ev-Alma-172288/ +/- leriyle tartışıldı :B
-
abi türkiye finans'a git %20 sini ver paranın al evini arabanı vadeni öde insan gibi uğraşma.
-
Sağlam adamlardır.Ben kendim girdim daha sonra ayrıldım bir sıkıntı yasamadım.ara görüş kafana yatarsa girersin yoksa girmezssin
-
geçen sene araba aldım.
-
ev aldım. şu ana kadar şikayet yoktur firmayla ilgili. ama ileride ne oalcağını bilmek zordur.
-
rappermcs bunu yazdı
forumda bir mürid konu açmış ve bunların 3 kağıdını net bir şekilde ortaya çıkarmıştı. düşün ki bankaya ödediğin faiz bunların sistemiyle kafa kafaya geliyor.
ekleme: Bu tipler nasıl tipler biliyormusun. Faiz haram diyip katılım ücreti talep eden karaktersiz dinsiz kafirler bunlar. Bunların alayı müslümanlığı kar elde etmek için kullanıyorlar. Bakınız baş padişah!
Neye dayanarak böyle diyorsun, hangi islami kurala dayandırarak bu insanları bu şekilde suçluyorsun. Eğer Müslümansan haklarına girdin haberin olsun. Cahillik yapmayın.