folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Emlak İşinden Anlayan Avukatlar Yardımcı Olabilirmi

Emlak İşinden Anlayan Avukatlar Yardımcı Olabilirmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bi arkadasın kiracisi var 6-7 aydır adam kıra alamıyor.. kiraci dukkanı baska adamın uzerıne devretmiş sozlesme adamın annesıyle yapılmış.. adam icraya vermiş kırayı alamıyorum dıye .. icra nın teblıg suresı dolmuş sanırım .. sımdı avukat icra tahliye davası acıcakmıs .. bu kiraciyi dukkandan cıkarabılırmı .. veya baska hangı yontem uygulanır .. lütfen bu konu hakkında bilgisi olan kişiler yazarsa sevınırım.

ModS:Konuları Doğru yere açmaya Özen gösterelim Geyikle ne alakası var

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

geyikle ne alaka anlamadım konuyu :D eğer ciddiysen boşa cevab bekliyorsun

Orman Mühendisi //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

burada cevap alamazsın hocam .

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yanlış yere acmışım ya bi mod yerıne taşirsa cok memmun olurum hıc farkında degilim.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

dükkan sahibi ile yapılmayan anlaşma anlaşma sayılmaz eski kiracısı sadece kiralama ve kullanma hakkına sahiptir. bu hakkını başkasına devr edemez ama şu var kirayı verdikten sonra dükkan sahini bi şey demezse orasını bilmem ama şuanki kiracı hazırlansın icra ve dükkandan çıkarma gelir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

juniourfalcon bunu yazdı:
    -----------------------------

dükkan sahibi ile yapılmayan anlaşma anlaşma sayılmaz eski kiracısı sadece kiralama ve kullanma hakkına sahiptir. bu hakkını başkasına devr edemez ama şu var kirayı verdikten sonra dükkan sahini bi şey demezse orasını bilmem ama şuanki kiracı hazırlansın icra ve dükkandan çıkarma gelir.

-----------------------------

Dukkan sahıbının haberı olmadan bı akrabasına devretmiş sirket altında sanırım .. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

sozlesme kiraci degilde anneniz ile yapilmis ise o zaman yukumluluk annenizdedir ,kira kontratına bakmak gerek yapılan takipde alt kiracı muhatap alındı mı islemler devam ederken haciz yapıldı mı kiracının ustune malvarlıgı var mı kiranın tahsili icin....

sozleşmenin tam muhteviyatını bilmiyorum,anlattıgıniz kadarıyla sozlesme ev sahibi ile anneniz arasında yapılmıs dogal olarak borc yukumlulugu borclar kanunda da boyledir ,sozlesmede adı gecen kisi yukumludur.Yani bu gun bir kisi ile sozlesme yaparsaniz borcunu anneniz odemekle yukumlu degildir.

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
Toplam Hit: 928 Toplam Mesaj: 7